Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osóbka:)

prezenty dla dzieci od 10 do 13 lat pod choinke ??

Polecane posty

wpisujcie fajne praktyczne prezenty :)

nikt nie pomoze ?/

Gość nie no cóż :)
Consola Play Station :)

-ciuchy zgodnie z upodobaniami -kosmetyki dla dzieci-, nastolatek -kalendarze dla nastolatek -pet shops-zabawki -milutki kocyk do przykrywania -gra tabu -dobre slodycze to dla dziewczynki-marzenaia mojej corki)))

dzięki zerkne napewno na tą strone

Gość pisk22
zestawy kosmetyków dla nastolatek, żeby poczyły się jak dorosłe, np z eva for teens.

hm... wydaje mi się, że jeśli chodzi o dziewczyny, to powinnaś pomyśleć o delikatnej srebrnej biżuterii lub o torebkach. Obecnie modne są duże torby, które dziewczyny noszą do szkoły. Jeśli chodzi o chłopaka, to jest to nieco trudniejsze, ponieważ chłopcy wbrew pozorom są bardziej wymagający. Wydaje mi się, że warto byłoby pomyśleć o czymś przydatnym, jak pendrive: http://www.kupujemy.pl/jetflash-v33-transcend-cena-sklep.html

Gość Eee... torebki albo biżuteria
Biżuteria, torby.... Dla dziecka? A potem wszyscy narzekają, że małe dziewczynki się już umawiają z chłopakami, malują itp i to wina szkoły i telewizji =_= Ja polecałabym jakąś grę fajną czy cośtakiego, polecam w sklepie amazonka.pl bo bardzo sprawnie tam działają i na pewno zdążą jeżeli zamówisz kuriera Sama kupiłam w tym roku na mikołajki matę do tańca tutaj i siostrzenica codziennie gra :) http://www.amazonka.pl/dance-party-mata,99900487738.bhtml

W tym cały urok dzieciństwa... Przypomnij sobie, czy jak miałaś 11 lat nie podbierałaś mamie butów torebek i korali. Nie chodzi o to, by malutkim dziewczynkom kupować czerwone szminki, szpilki czy stringi, ale atrybutami, by mogły czuć się księżniczkami, małymi kobietkami. Jeśli tak bardzo drażni Cię to, to kup jej lalkę, chociaż wydaje mi się, że trzynastka już nie myśli o bawieniu się lalkami :P http://www.kupujemy.pl/my-scene-modne-graffiti-delancey-cena-sklep.html

Wydaje mi się, że dzieciaki w tym wieku najbardziej będą zadowolone z gier komputerowych. Z tego co widziałam na swiatekgier.pl, to jest nowa gra 'zaplątani' na podstawie bajki Disneya. Dzieciaki na pewno byłyby zadowolone z takiego prezentu.

Gość silver_star
ja postawiłabym na jakąś fajną książkę. Jaśki ponoć fajna opowieść dla dzieci. Moim zdaniem przydatny prezent i ciekawy;)