Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawi

nie potrafie doprowadzic mojej kobiety do orgazmu

Polecane posty

Gość pawi

jak wyzej, podczas minetkli udalo sie pare razy ale po godzinie jej robienia, poradzcie cos

Gość pogadaj z nią
nie wiem ile masz lat i jakie masz doświadczenie, ale wydaje mi się, że zwykła rozmowa wystarczy...zapytaj jak lubi, co lubi itd...czy to takie trudne?? a po drugie, może ona jest rozkojarzona i ma coś z głową, że nie potrafi się skupić?? gadacie w ogóle ze sobą??

Gość pawi
rozmawiamy ze soba wspolzyjemy ok ponad pol roku mam 24 lata i ona jest moja pierwsza a ja jej pierwszym, nie wiem moze ma cos na glowie moze to tez te warunki bo kochamy sie u mnie w pokoju i zawsze jest mozliwosc ze ktos zapuka do pokoju moze to to, nie wiem

Gość pawi
no moze i tak, moze to przez mnie bo nie jestem doswiadczony no bardzo szybko koncze po ok minucie;/ a po tym jestem tak padniety i spiacy natychmiast ze nie daje rady drugi raz. boje sie ze ona mnie zostawi chociaz wiem ze mnie kocha, pomozcie

Gość ja po 3l. nic
kup wibratorek albo wiąż gumke recepturke u nasady ptaszka i zobaczysz będzie dłużej (oczywiśie potem ściągnij ją)

Gość pawi
tylko kiedy ona sie masturbuje dochodzi w 5-10 minut wiec chyba ma do tego predyspozycje?

Gość pawi
a wy tez mieliscie taki problem na poczatku?

Gość edo
JEST SPOSÓB,PODŁĄCZ JEJ AKUMULATOR POD ŁECHTACZKĘ.