Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vyvyyy

na zaparcie

Polecane posty

Gość vyvyyy

mama mi dała tabletki które sama bierze i jej pomagają a mnie nic nie rusza od pięciu dni może znacie jakiś środek ?

Gość ja też tak miałam....
skoro środki przeczyszczające już nie działają, to widocznie mm. gładkie są tak rozleniwione i słabe, że nie są w stanie wypchnąć g*wna na zewnątrz. Spróbuj: 1.prawidłowa dieta z dużą ilością płynów 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu, w tym ćwiczenia mm brzucha 3.higiena 4. pozytywne nastawienie psychiczne 5.oczyszczanie organizmu z toksyn Tu masz kilka linków do postudiowania i realizacji: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość vyvyyy
no chyba nie ja te tabletki wziełam wczoraj pierwszy raz nie brałam nigdy nazywają sie xenna

Gość w sumie
czopki glicerynowe. 20 minut i ognia.

Gość vyvyyy
mama mówi żeby wziąść jeszcze raz - można bo nie wiem mam 17 lat więc chyba można ?

Gość idż do apteki
i kup tabletki BISACODYL i łyknij 3 pomoze

Gość janii
miałam te tabletki bisacodyl i działały więc możesz sprubować

Gość ula juu
herbata senes-fix

Gość vyvyyy
wziełam tabletki xenna rzy

Gość a to zaparcie objawia się
tym że w ogóle Ci się nie chce robić kupy, czy idziesz do kibla, ciśniesz i nie może kupa wyjść?