Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cf nfuytiyu

MÓJ PIES YORK ZJADŁ LISCIA PRZED CHWILA

Polecane posty

Gość cf nfuytiyu

takiego okragłego, sporego nawet, boje sie!!!!!!!!!!!!

Gość eeeespoko
wyrzyga :D

Gość mam dwa yorki
nic mu nie będzie

Gość wyrzyga albo wysra
nic mu nie bedzie :D

Gość cf nfuytiyu
mam dwa yorki- myslisz,ze nic mu nie bedzie? kurcze martwie sie:( on zawsze jest taki wszystkożerny:(

Gość mam dwa yorki
nie martw się...nic mu nie będzie...strawi go po prostu...w najgorszym wypadku go zwymiotuje ale wątpię

Gość wielki mi problem
dzici głodują a ty się martisz o twojhego biednego pieska ...żałosne!

Gość kużwa to coś wy psem nazywacie
jezuuu jak taki szczur sie zozedrze to szlag może trafic !:O mam sąsiadów którzy zostali odmóżdżeni przez to cos yorkiem zwane latają na czworakach za nim i szczekają jak oni !to tylko na yatuba sie nadaje :O :O Mój wilczur tylko czeka aż mu to coś przejdzie przez płot na nasze podwórko :P

Gość mam dwa yorki
a co kogo obchodzą dzieci....mają rodziców to niech rodzice się o nie martwią....

Gość cf nfuytiyu
kużwa to coś wy psem nazywacie jezuuu jak taki szczur sie zozedrze to szlag może trafic ! mam sąsiadów którzy zostali odmóżdżeni przez to cos yorkiem zwane latają na czworakach za nim i szczekają jak oni !to tylko na yatuba sie nadaje Mój wilczur tylko czeka aż mu to coś przejdzie przez płot na nasze podwórko kurwa zdechnij szmato!!!!!!!!!!!!! sama jestes jak szczur!!! a raczej jak pchała co wie o psach tyle co gówno a sie wymadrza

Gość cf nfuytiyu
wielki mi problem dzici głodują a ty się martisz o twojhego biednego pieska ...żałosne! moje dzieci nie głoduja, bo ich nie mam, a jak ktos huja nie umie w majtkach utrzymac i jest dzieciorobem to on ma problem!

Gość djfnj
kazdy pies, gdy zje cos niedobrego i jest mu zle na zoladku to je zielone, by specjalnie potem zwymiotowac,lub wydalic ... w ten spospb zwierzeta oczyszczaja swoj organizm. To normalny proces, wiec nie matw sie tym nic mu nie ebdzie. Moj pies zima jak sie zle czol to zjadl kwiatki w domu, by mogl zwymiotowac- po czym odrazu lepiej sie poczul.

Gość cf nfuytiyu
mam dwa yorki, bleble - dziekuje:) pieprzą o jakichś bachorach :-O jak kogos nie stać na dzieciaka to niech sobie nie robi, masakra

Gość mam dwa yorki
nie ma za co :) też jestem zdania że jak kogoś nie stać na dzieciara to niech to nie robi...proste

Gość wy chore jakies jestescie
o jakich dzieciach tu mowa ? Ta wasza zajadłość widze jest identyczna jak u tych waszych durnych psów :O

Jeśli był to liść z jakiejś domowej rośliny doniczkowej (chyba, że na spacerze nażarł się np tui ;-) ) , to sprawdź czy przez przypadek nie był trujący.. Chociaż pies to chyba taki głupi nie jest.

Gość yorki to najgłupsze psy
jaki liść zjadł ? na spacerze czy rośliny doniczkowej ? jak rośliny doniczkowej to duża szansa że trujący, jednego głupiego szczura mniej..... nie widziałam bardziej rozchisteryzowanych i nadaktywnych psów niż yorki, nie dość że tępe to jeszcze boją się własnego cienia

Gość mam cicha nadzieję ze to była
Difenbachia .,wiem ze kochacie swoje psiaki ale jednego nie pojmuję !Jak własciciel takie yy psa moze sie zmienić :O to zaskakujące ze dorosły człowiek moze zidiocieć przez takie cos !

Gość jesli nie wiesz co zrobic
yorki sa głupie. to nie sa psy a szczury!!!! albo koty bo polują na szczury i myszy. to nie sa psy! ale zycze mu zdrowia

Gość 12 no własnie
też mam yorka i zgadzam sie ze to małe głupole. A od liscia nic mu nie bedzie mój wpierdziela wszystko łacznie z drzewkami i ciąnie juz 3 rok....