Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronda*****

cesarka na życzenie Bielsko-Biała

Polecane posty

Gość ronda*****

Dziewczyny, który ginekolog w Bielsku bez problemu napisze wskazania do CC ( może być prywatnie ) i najlepiej zeby pracował jeszcze w którymś ze szpitali położniczych. Moja mama prawie umarła przy porodzie, bardzo sie boje, wolałabym rodzić przez CC.

Gość ronda*****
napiszcie coś pleaseeee

Gość do autorki1111
Esculap robi na zyczenie ale wiadomo ze namawiają do naturalnego ale jak pacjentka postawi na swoim to nie ma problemu

Gość ronda*****
DZIEKI :)

Gość do autorki1111
bo żaden szpital nie wykona cc na zyczenie a gin podejrzewam też nie wpisze w karte cc chyba że dziecko duże lub wysokie cisnienie w ciąży ale to trzeba mieć wtedy tak prowadzoną kartę a chyba nie masz problemu z ciązą?

Gość la lala
Idz do esculapu, jak będziesz miec wizytę z anastezjologiem to on napisze w karcie wskazania do cc. A co Twojej mamie się stało przy porodzie?

Gość JAK NAJBARDZIEJ MOZESZ
SZPITAL NA WYSPIAŃSKIEGO - miałam tam robiona cc na zyczenie z tym ze chodziłam prywatnie do ginekolog ktory tam pracuje , za wizyty płacilam 80 -120 i za cc nie wzieła mi juz nic

a do którego lekarza z Wyspiańskiego chodziłaś? byłaś zadowolona? ja jeszcze nie jestem w ciąży ale planuję drugie dziecko. pierwsze rodziłam w wojewódzkim 9 lat temu. sam poród ok, ale połóg przeżyłam tragicznie. dla tego nie chcę już rodzić naturalnie, nie wyobrażam sobie tej "jesieni średniowiecza", którą miałam między nogami - nie mogłam ani usiąść, ani leżeć, ani jeść, tak mnie szwy ciągnęły, nie mówiąc już o tym, żeby się załatwić (to był drugi poród dla mnie). od tamtej pory szukam ginekologa, który by mi odpowiadał i nie mogę żadnego znaleźć. od lekarza oczekuję przede wszystkim empatii i zrozumienia, oraz tego, że będzie godnym zaufania fachowcem. nienawidzę opryskliwych patałachów! no i wolałabym chodzić do lekarza, który później poprowadzi moją ciążę i będzie przy porodzie.