Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DYSKA W SYLWESTRA!

BYŁ KTOŚ ROK TEMU NA SYLWESTRZE DYSKOTECE? WYBIERACIE SIĘ PONOWNIE?

Polecane posty

Gość DYSKA W SYLWESTRA!

Nie mam gdzie isc na sylwka. Postanowilem z moja dziewczyna isc na dyskoteke ;/ pomijam wstep, ale czy tam bedzie duzo osob? Czy da się fajnie spędzic sylwka?

Gość jjujjjujhhgghhg
raczej da sie,ale idz pierw do niej na probe sprawdz co graja.. ja sie ostatnio wybralam na jedna to same techno lecialo nie polecam w ciemno

Gość fvdfv
hej ja z moja kolezanka tez otym myslałysmy bo obie jestesmy teraz same a na bal jako para nie chce namsie isc...

Gość kepkaaaa
jak techno to faktoza :P ale jak electro i te klimaty :D trance :D to impreza w peeezde :D

Gość DYSKA W SYLWESTRA!
własnie to taka impreza z podzialem na sale... na ktorej leci i techno i elekrto a nawet na dole disko ;/ ale myslicie ze bedzie duzo ludzi?

Gość jjujjjujhhgghhg
dlatego nie ma co w ciemno isc :D ale oglnie autorze pewnie ze moze byc fajnie a jak sie napijesz to mniejsza o ludzi ,bedziesz szalal i sam :classic_cool:

Gość DYSKA W SYLWESTRA!
Bylem tam pare razy, i nie uwazam ze super impreze ale za taka srednia... jak sie najebac to jest zajebiscie... laska sie zgodzila choc wiem ze woli isc do kolezanek. Ale czy beda ludzie? Niechce zeby bylo 30 osob w paczce...

Gość jjujjjujhhgghhg
a dlaczego do kolezanek z nia nie chcesz isc? ludzie beda ,nie kazdy ma gdzie isc na sylwka

Gość DYSKA W SYLWESTRA!
Moge isc, tyle ze tam bedzie 7 zdesperowanych kolezanek z czego jedna kiedys nie chciala sie ode mnie odczepic... A chcialbym sie z nia pocalowac... posciskac ;/ przy nich sie nie da.... A nawet moja niechce... Ostatniego sylwka bylem u nich z nia i skonczylo sie na noworocznym placzu ze kazda jest sama i ze sa brzydkie... a ja mam zamiar sie radowac a nie pocieszac je

Gość DYSKA W SYLWESTRA!
wlasnie w domu niechcemy zostac... chociaz wiadomo ze bylo fajnie :) wolalbym jednak isc gdzies... na sale za pozno... bo juz nigdzie miejsc nie ma...

jak 3 lata temu nie mielismy co robić zbytnio to znaleźlismy jeszcze wolny bar, wynajelismy go i pozapraszalismy znajomych. A to była własnie połowa grudnia:) No .. ale skoro u was nic nie ma itd to no cóż, dicho zostaje- tylko dowiedz się czy tam są jeszcze miejsca

Gość DYSKA W SYLWESTRA!
ten jest wejscie bez rezerwacji... stolika nie musimy miec... bardziej martwie sie o to ze nie bedzie ludzi nmiz bedzie za duzo :D