Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr madaaaaaaaaa

weźcie te reklamy albo stracicie czytelników

Polecane posty

do szału mnie doprowadzają te latające reklamy - do tego stopnia, że coraz rzadziej tu zaglądam.. wiem, że na tym zarabiacie - ale dzięki nam - czytelnikom, wiec albo zaczniecie nas szanować, albo sie pożegnamy!!

Gość jrhjjfw
większość ludzi ma na tyle rozumu, by te reklamy blokować od lat nie widziałam to żadnej reklamy, więc?

ja zablokmowalamreklamy chociaz nadal mi wyskakuja.do tego zablokowalam sobie wysylanie zdjec na mojej poczcie.jak zab,lokowac te cholerne reklamy,i odblokowac inne strony ktiore zablokowalam?!!!!!POMOCY!

też nie działa u mnie to blokowanie

Gość jrhjjfw
firefox + adblock plus i odpowiednie filtry nic nie wpuszczą mam tu tylko goły tekst ani jednego zdjęcia, czy reklamy

Gość zalamanatasytuacja
mnie tez te reklamy doprowadzaja do szału. I dlaczego ja mam cos blokowac skoro oni mogą ich nie brac??

akurat za tępą się nie uważam.... a Ty idź swe frustracje wyładuj na innego bałwana, a jak nie ma innego w okolicy to ulep sobie :)

utrzymanie serwerów na których działa forum kosztuje masę kasy, a jak mają zarabiać właściciele? Właśnie na reklamach, to ich jedyne źródło dochodu... także jeśli chcecie mieć forum, to reklamy też musza być, a da się je blokować ;) tylko trzeba trochu czasu poświęcić :)

Gość kasik1212
ja tez mam zablokowane reklamy już chyba od pol roku

Gość klpokpo
Naprawde istnieja jeszcze ludzie, ktorzy maja na kafe jakiekolwiek reklamy??:O

Gość jak bloknac
a na operze jak bloknac reklamy?

Gość jrhjjfw
"mnie tez te reklamy doprowadzaja do szału. I dlaczego ja mam cos blokowac skoro oni mogą ich nie brac?? " nosz kurfa! jesteś pierwsza naiwna? a z czego niby mają się utrzymać byś mogła tu bzdury codziennie bazgrolić???

uważaj, bo się zagotujesz :)) tępy jest ten, co zachowuje się w takie sposób na forum :) co??, w realu nie możesz mieć swojego zdania pantoflu, to rzucasz się tutaj, nie :)??

gnoju? licz się ze słowami kondomiaro ja jakoś nie mam durnych problemów jak psycholka która pisze "oooch zablkowałam to to i to a teraz nie mogę nic oglądać bo zablkowałam sobie dopływ krwi do mózgu POMOCY " i sto wykrzykników :o nie używaj przedmiotów które są zbyt skomplikowane na twój móżdżek

Gość jrhjjfw
"tylko trzeba trochu czasu poświęcić" jakiego niby czasu? ściągasz filtry, które same się aktualizują od lat nic przy tym nie robię tylko fotkę kiedyś tu ręcznie blokowałam, bo była taka połowa rozdziawionej gęby jakiejś dziewczyny - nie wiem czy jeszcze tu jest

jestem na firmowym komputerze, w pracy :), nie zmieniam tu żadnych ustawień :) i nie będę nikomu się tłumaczyć ze swojej inteligencji pozdrawiam dzieciaczki 🌼

Gość HOPK DDD
jakich programow uzywacie do blokowania reklam???

Gość bellaaaaaaaaa
Don Zulan jesli to ty na tym zdjęciu w folderze to jesteś cudowny ❤️ 😘

Gość klpokpo
Ten filterek zalatwia o ile dobrze pamietam wiekszosc reklam na kafe: *ads.o2.pl* W Operze trzeba go skopiowac do "blocked content" W FF oczywiscie Adblock Plus + Adblock Element Hiding Helper, ktory z kolei pomaga ukryc wszystkie ramki z reklamami, ktorych nie da sie usunac inaczej.