Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita..

CZy to aby ten..? pomóżcie..

Polecane posty

Gość rozbita..

Witam, nigdy nie zasięgałam rady na forum.., ale teraz jestem w takiej rozterce, że potrzebuję zdania każdego!! Przedstawię sytuację.. Mam prawie 24 lata.. jestem w związku z moim chłopakiem (20 lat) od 3 miesięcy.. Rozmawialiśmy już o ślubie.. i tak się potoczyło, że wszyscy już wiedzą, ustaliliśmy nawet datę.. na sierpień 2011.., i w tym momencie straciłam pewność.. nie wiem czy to ten.. czy to nie za szybko się potoczyło.. wiem, że on mnie kocha przeogromnie.., ale nie wiem co teraz ja czuję.. pogubiłam się.. może trzymam się tego tylko dlatego, bo on tak bardzo tego pragnie.. miałam już 3 poważne związki, ale zostałam zzraniona.. teraz powinnam być szczęśliwa, mam faceta który dałby mi gwiazdkę z nieba, a ja szukam dziury w całym.. albo po prostu nie kocham??! proszę pomóżcie.. lepiej wycofać się teraz, aniżeli poźniej.., gdy będzie wszystko posunięte dalej.. ps. wczoraj był z pierścionkiem.., ale swoim humorem popsułam mu plany.. powiedział, że wróci z nim.., a ja w myślach zastanawiam się czy tego chcę.. :(:(:(

MA 20 lat i juz chce sie zenic?? Moj ma 21 i ani mysli sie oswiadczyc nawet a jestesmy razem popnad 5 lat Ja mam 24 i chcialabym juz chociaz zareczyn po tylu latach ale przez to ze on nagle zaczal zachowywac sie jak dzieciak to mi sie juz wszystkiego odechcialo i nasz zwiazek zbliza sie ku koncowi... A jeszcze rok temu mowil jak to mnie nie kocha ze chce sie ozenic itd... Dobrze ci radze uwazaj na niego... on ma dopiero 20 lat!! myslisz ze mu sie nie odmieni? Narazie jest toba zasafcynowany wow starsza kobieta super... Ja na twoim miejscu absolutnie nie przyjelabym pierscionka narazie. To stanowczo za wczesnie i on jest satowczo za mlody! Za pol roku mu zacznie odwalac powie ci ze sie nie wyszalal jeszcze Jest w wieku kiedy dopiero zaczyna sie jakies powazne towarzyskie zycie!!! A jeszcze jesli masz watpliwosci nie pakuj sie w to naprawde dobrze Ci zycze i radze :) Moj mial 16 lat kiedy zaczal ze mna byc i wiesz co wtedy byl bardziej dojrzaly niz jest teraz w wieku 21 lat... Zaczelo mu odbijac jakis rok temu i nagle zaczal sie bac powaznego zwiazku Tylko kurva chyba zapomnial ze jestesmy juz tyle lat razem i wypadaloby podjac chyba kolejny krok WIec ja ten krok podejme za niego i zamierzam sie z nim rozstac jeszcze w tym roku :(( smutne ale prawdziwe....

Gość sahbfs
3 miesiace i juz slub? Zdesperowana chyba jestes, nawet jak spedzasz z nim 24h. na dobe to i tak praktycznie sie nie znacie bo co to jest 3 miesiace? :) Poza tym 20 lat to chyba za mlody na slub, jeszcze mu odbije nie raz do tego sierpnia 2011, taki wiek ;)

ja mam 20 moj facet 25 razem ze soba w sumie ponad 3 lata.. I dopiero teraz się na ślub zdecydowaliśmy, mimo iż kochamy się szalenie..A slub tak czy tam i tam w 2012 jest wiec juz 5 lat zwiazku.. Ja po 3 miesiącach to gówno w glowie miałam :D a ty już o ślubie myślilsz:o Zresztą jak tak patrze na moich rówiesników to chyba żaden na ślub nie jest gotowy.. Ja bym jeszcze na twoim miejscu poczekała.. Ale jak już chcesz;) Żebys potem nie płakała, ze tak naprawde to go nie znałaś..

Gość rozbita..
chyba właśnie takiej rady potrzebowałam.. dzięki wielkie.. a potraficie doradzić jak w delikatny sposób mu to wyjaśnić.., bo moje tłumaczenia do niego nie trafiają.. ;/

Gość poczekaj
z tym slubem jeszcze jakis czas poznajcie sie troche blizej