Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka voodoo :)

Ja, moj mezczyzna i seks..

Polecane posty

Mam maly problem. Przez 2lata w zwiazku bylo ok, kochalismy sie bardzo czesto wrecz codziennie i bylo nam naprawde cudownie.. ale od pewnego czasu a dokladnie o 3-4ms on jakos nie ma ochoty na to.. w nocy tuli, caluje ale gdy tylko zaczne przejmowac inicjatywe i mowi,ze zmeczony i odwraca sie do mnie plecami. Wczesniej mu sie to nie zdarzalo. Co moglo tak na niego wplynac ?! moze spadek libido ? juz sama nie wiem.. chcialabym cos w tym kierunku zrobic ale nie wiem od czego zaczac. Prosze o rady ! serdeczne dzieki.

1. znudzilas mu sie 2. rozeszlas sie i wygladasz jak pasztet 3. ma blachare na boku 4. facet ma problem z sobą Wybierz jeden albo 2 albo nawet i trzy, problem odkryty teraz pozostaje cos z nim zrobic. Najlepiej rozwiazac przy pomocy krotkiej mini, zajebistego dekoldu i zachowania wyuzdanej suki w lozku.

1. Nie znudzilam sie mu, bo inaczej nie spieszylby do mnie zaraz po pracy. 2. Waze 49kg. I raczej moge powiedziec,ze schudlam. 3. Nie ma nikogo, takze to w 1000% procent odpada :) 4. No, a jezeli chodzi o to .. to nie wiem! Jezeli chodzi o mini, dekolty i wyuzdana suk* to to nic nie daje. W nocy spimy praktycznie nago wiec to powinno go wrecz pobudzac. A tu nic...

"W nocy spimy praktycznie nago wiec to powinno go wrecz pobudzac." Przywykł do nagości. Nigdy nie możesz być pewna, że kogoś nie ma.

No mozliwe, ze przywykl.. no ale w pizamie przeciez spac nie bd :P Perwersja, jezeli chodzi o mojego faceta to jestem go pewna jak zadnego innego :) takze o tym nawet nie mysle i o tym nie musimy rozmawiac.. Moze faktycznie on nie ma ochoty, bo po prostu jest zmeczony, a ja szukam dziury w calym?!

"body ma praktyczne rozcięcie w okolicach kroku"- co za tekst :) Do autorki- może robicie to zawsze w ten sam sposób... zaimprowizuj coś innego :) Jeśli to nie zadziała to daj się chłopakowi wyspać i iść na piwo z kolegami- może rzeczywiście jest przemęczony lub ma jakiś problem.

"body ma praktyczne rozcięcie w okolicach kroku"- co za tekst No przecież wiadomo po co to jest :p A zdejmować bez sensu :p

No wiadomo, że wiadomo, ale jednak brzmi zabawnie zwłaszcza biorąc pod uwagę znaczenie słowa "praktyczne" w tym wypadku :D

A widzicie nie kazdy taki ubior lubi.. moj np nie przepada za takimi gadzetami.. nie raz mu podobne pokazywalam to mowil " a wez przestan '' .. takze kurka nie wiem jak by mu tak dogodzic. Odnosnie piwka z kumplami. Moj facet uprawia taki sport, ze alkoholu nie pije, a kumpli ma na codzien w pracy takze samemu nawet mu sie nie chce nigdzie wychodzic. Zreszta ze mna tez mu sie nie chce.. moze to spowodowane jest taka rutyna - praca, dom.. przez okres zimowy nie uprawia tego swojego hobby wiec moze to go da doluje bo dla niego to normalnie uzaleznienie :PP a teraz to nuda, nuda, nuda.. od czasu do czasu fakt, kochamy sie.. i nawet mu mowie, chodz poczytamy o jakis fajnych pozycjach.. to on : nie chce mi sie, daj spokoj.. i siedzi na tych swoich sportowych stronkach itp. takze ?!?

Po domu to wiadomo, że latam w kapciach :p ale do takiego wdzianka to oczywiste, że szpilki :D właśnie się zastanawiam, które spakować :p :D

Hmmmm no to trudna sprawa... Na piwo nie, ciuszki nie... To może rzeczywiście mu tego jego sportu brakuje. Może weź go na basen na squasha czy coś, może on potrzebuje ruchu... A z tymi pozycjami to go poproś, że Ty bys bardzo chciała spróbować, bo słyszałaś od koleżanki.... Czy coś. Dziwny facet, który nie chce eksperymentować :)

laleczka, zaskocz go czyms. Nie wierze ze faceta nie ruszaja takie zabawy, naprawde dziwne. Moze jest cos co go bardzo kreci ale odwagi mu brak zeby powiedziec? Zreszta ty go znasz najlepiej, szare komorki do boju i cos wymyslisz.

A może facet ma problem fizjologiczny po prostu. I wstydzi się tego? To coraz częsta przypadłość u coraz młodszych facetów.