Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat jakze sercowy

sentyment do porzucajacych..

Polecane posty

Gość temat jakze sercowy

moj kolega ma narzeczona, beda mieli dziecko. zwierzyl mi sie jednak, ze nie wie jak zachowalby sie gdyby jego byla dziewczyna, ktora z nim zerwalam 3 lata temu, stanela mu na drodze... moze wszystkie uczucia wrocilyby? jej, jak to ulsyszalam to zalamalam sie. faceci, po co jestescie z kims innym jesli nie wyleczyliscie sie z poprzednich zwiazkow? przeciez gdyby narzeczona dowiedziala sie o tym peklo by jej serce...

Gość temat jakze sercowy
powiedzial mi, ze nigdy nie dopuscilby aby jego obecna sie dowiedziala. a mi od razu przyszlo na mysl, ze moze moj chlopak traktuje mnie tak samo? jego byla zerwala z nim, szybko po tym sie poznalismy..

Gość temat jakze sercowy
w zyciu nie chcialabym byc z chlopakiem, ktory traktuje mnie jako tylko zaleczenie rany po bylej... wolalabym byc tego swiadoma, ale jak sie o tym przekonac...?

hmm sadze ze nie jest latwo sie o tym przekonac..moja koleznka sparwdziala swojego chlopaka piszac do niego z innego numeru telefonu czy sie z nia umowi i wogole odmowil napisal ze ma ukochana dziewczyne i innej nie chce znac