Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana NA MAKSA

KREDYT PROVIDENT SPŁACANIE

Polecane posty

Gość zalamana NA MAKSA

Czy ktos z was ma tam kredyt ja wzielam jakis czas temu 1000 zl a splacam prawie 1900 zostalo mi do splaty 1100 i juz powoli nie wyrabiam-co tydzien kasa jezeli w danej chwili mnie stac to splacam wiecej nie bierzcie tam nigdy kredytu-to tylko wstyd, jak pani przychodzi co tydzien po pieniadze to np 2 razy mnie nie poinformowala ze przyjdzie-mnie nie bylo w domu to domofonem po sasiadach dzwonila ze przyszla po rate do mnie MA KTOS TAM KREDYT-JAK STOICIE ZE SPLACANIEM, PISZCIE

Gość pinkiłinki
Ja też mam tam kredyt już trzeci na 5000 tyś tym razem i nie narzekam, a Pani przychodząca po spłatę umawia się ze mną nie w domu, tylko w innym miejscu bo mój mąż o tym kredycie nie wie, ale to już inna historia :)

Gość ytutuosiugjb
A ja ZAPLACILAM TYLKO KAPITAL ODSETEK CHAMY NIE UJRZĄ

Gość wypowiem sie//..,,
lepiej zaplac bo to nie mama ci pozyczala,narosnie ci dlug 10 tysiscy i bedziesz w gownie w zyciu z prowidnta bym nie pozyczyla chocbym suchy chleb miala jesc

ludzie czytajcie umowy - ta firma nalicza ogromne odsetki - taniej w banku wziasc pozyczke - ale na takie sumy to lepiej od znajomych, rodziny

Gość sandrusia 23
potwiedzam wziełam 1000 a spłaciłam prawie 1900 zł,a na ostatnią rate dlai mi premie czyli upust w racie za terminową spłatę ...zgadnijcie ile..0.68 gr wstyd nigdy wiecej prowidenta

Gość sandrusia 23
a na dodatek baba łaziła poł godziny w te albo w te,,napisałam do nich ze chce punktualnej obsługi,,a oni ją powiadomili ze ja tak napisałam a ona przyszła mnie opieprzyła i fochy stroiła

Ją też mam przestałam spłacać rok temu.Wyprowadziła się z poprzedniego mieszkania i jeszcze żadne pismo mi nieprzszlo na adres zameldowania.Drugi raz bym tam nie wzięła.Jak to odsetki i co teraz już miejsca się upominać ?

Ją też mam przestałam spłacać rok temu.Wyprowadziła się z poprzedniego mieszkania i jeszcze żadne pismo mi nieprzszlo na adres zameldowania.Drugi raz bym tam nie wzięła.Jak to odsetki i co teraz już miejsca się upominać ?

Gość to naciągacze
Trzeba być w desperacji, żeby u nich brać kredyt.

To prawda.Wogole to dostalam to bez zadnych dochodow.Wpisalysmy z ta pania falszywy dochod i jego zrodlo.Wczesniej bral moj facet.Ta peni caly czas myslala ze to.moj maz a tak nie jest.My bylismy w baaardzo ciezkiej sytuacji.Na suchy chleb tez trzeba miec moja droga/i...

Gość i niby za darmo
ale nie stac cie na suchy chleb a na spłate kredytu i takich odsetek cie stac??? nie rozumiem