Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieżłobkowa

Niemowlę w żłobku ? Czy to właściwe ?

Polecane posty

ja bede musiała moją córcię oddać do żłobka niedługo po urlopie macieżyńskim..... Chętnie bym z nią była jak najdłużej ale niestety trzeba pracować. Żłobek jednak wybiorę sprawdzony i na prawdę godny zaufania

Gość Ona :)
Czasem nie ma innego wyjścia... Wszystkim mamom maluszków z Warszawy i okolic szczerze polecam żłobek Dolina Elfów ( http://dolinaelfow.pl/) Bogata oferta edukacyjna, zjaęcia plastyczne, język angielski, elementy ćwiczenia ruchu według Weroniki Sherborne to tylko niektóre z atutów żłobka. Wszystkim mamom, które obawiają się zostawiać maluszki pod opieką ( bądź co bądź obcych) polecam ofertę doliny elfów.

Gość DorotkaStokrotka27
Widziałam stronę Dol;iny Elfów i chyba przejdę się na rozmowę. Niebawem będę musiała wrócić do pracy a ten żłobek wygląda obiecująco :)

Gość gość
Przepraszam już nie mogę czytać tych bzdur mam trójkę kochających dzieci w tym maluszka 5miesięcy rozumiem mamy samotne że muszą pracować na utrzymanie siebie i dzieci nie bagatelizuje tego iż dwoje dzieci wychowałem sama pracując z pomocą dziadków ale do mam które mają mężów i oddają dzieci do żłobkow to żałosne po co robić wogole dzieci by obrazu wracać do pracy no chyba że mąż nie daje rady finansowo lub jest leniem to inna sprawa mąż chyba wie jak wchodzi na kobietę i chcę mieć dziecko co się z tym wiąże mój mąż uważa że kobieta będąca w domu z dziećmi ma więcej pracy niż on pracując po 12 godzin ciężko pracując jest kochanym mężem i ojcem i uważa że to facet jest od tego by rodzinie nic nie brakło bo jak sam twierdzi to mężczyźni którzy se nie radzą nie mają jaj pozatym gdy wraca po ciężkim dniu dba o to by jeszcze w domu pomoc spędzić z dziećmi czas bym mogła iść do kosmetyczki fryzjera czy koleżanki ugotuje często kolacje posprzata bo wie że w nocy ja wstaje do dziecka nie obarczam go tym obowiązkiem bo wiem jaki też jest zmęczony ale jak sam twierdzi kocha nas mocno i marzył by mieć rodzinę i to jego obowiązek a ja kocham swojego męża i dzieci najbardziej na świecie i nie uważam się za kure domowa mimo trójki dzieci i zmęczenia i obowiązków to nie jedna nastolatka może pozazdrościć mi figury i wyglądu przykro mi że czujecie się panie ciężarem dla swoich mężów gdyż nie chcecie być jego utzymankami do czasu gdy dzidziuś podrosnie do czasu przedszkola mąż nie tylko jest mężem by utrzymywać mąż jest także by nas wspierać jest dla nas przyjacielem najważniejszym człowiekiem łącznie z dziećmi a my dla niego wsparciem ostoja więc przestańcie być żałosne dokonujcie aborcji jak nie macie ochoty być w domu z własnymi dziećmi jak można być tak egoistycznym dla mnie mój synek to cząstka mojego kochanego męża mój mąż twierdzi również że nasze dzieci są wspaniałe bo są z mamy która kocha więc rodzina jest najważniejsza drogie panie dobro naszych dzieci a do pracy wrócę jak mój Synus pójdzie do przedszkola w wieku trzech lat

Gość gość
Teściowa też nie są złe jak większość mężów nie lubi naszych mam tak my teściowych ale tak jak i nasze matki tak i teściowe mimo iż są nieporozumienia kochają wnuki i krzywdy im nie zrobią trochę tylko zabardzo się troszczą czy to źle dla naszych dzieci to i tak ukochane babcie i chwileczkę ja zasiłków nie pobieram bo nie muszę zebrać a o żłobkach napisałam wyraźnie są one dla kobiet samotnych które nie mają nikogo naprawdę mają ciężko sytuację co przykre i coraz częściej zdarza się że są samotnymi mamami to inna sprawa ale właśnie nie rozumiem tych kobiet które czują się u swojego męża na garnuszku to jakiego ty masz męża jak ty się tak przy nim czujesz najlepiej posadz męża przed telewizorem rodz mu dzieci ogarnij cały dom przynieś mu wypłatę mój mąż się właśnie śmieje a on niech idzie na piwo z kumplami kobiety które wychowują dzieci nie mają idiotko nawet czasu w domu usiąść i filmu obejrzeć bo mają tyle obowiązków o czym mój mąż się przekonał już nie raz dlatego wie że najcięższy zawód na świecie to być mamą żona i przestań się ośmieszac

Gość gość
A jeżeli chodzi o leni na zasilkach to chyba piszesz o sobie bo ja kochana poza ciązami i wychowaniem dzieci sama się dorobiłam domów które wynajmujemy i samochodów w trakcie kiedy urodze dziecko to spoczywa na ten czas na moim mężu

Gość gość
Jeszcze muszę coś dodać bo nie byłabym sobą moje posty są do pani która uważa że kobiety na macierzyńskim siedzą z d****i i nic nie robią ja współczuję pani i pani rodzinie biedne dzieci same się wychowują pewnie same wszystko robią bo jak pani sama twierdzi siedzi pani tylko na kanapie z dupskiem i zasiłki pobiera to dobrze pani zrobi idąc do pracy może jakiś pożytek z pani będzie i nie będzie pani odbierać zasiłków które płacimy my podatnicy w tym mój mąż mam nadzieję że ten zasiłek trafi do osoby która naprawdę tego potrzebuje a pytanie mam a ma pani siłę tym dupskiem swoim ruszać dla męża bo jak na to już pani nie ma nawet siły to przykre jest

Gość gość
Ja zapisałam swoją córeczkę do żłobka www.promyk.szczecin.pl gdy miała 1,5 roku. Żłobki są przeznaczone dla małych dzieci i są do tego przygotowane. Mój żłobek bardzo dobrze sobie radzi z małymi dziećmi