Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100dariusz

minetka

Polecane posty

Gość 100dariusz

Doprowadzę Cie do orgazmu języczkiem w tym jestem dobry i to lubię za nie wielki sponsoring 100zł mam 39 lat jestem z Gdańska jak Jesteś za interesowana to napisz 100dariusz@wp.pl

dariuszu dariuszu, mego glosu sluchaj nigdy, przenigdy wiecej panów nie ruchaj pryszcze na mordzie, dloniach i dupie na nic twe masci, maczanie zadu w zupie teraz lizac za kase zapragnales glowka szwankuje, szare komorki ominales w twym wieku nie przystalo, oj nie czas umierac, a nie za lizanie brac sie!

Gość 100dariusz
wyliżę też - bez zobowiązań i oporów - rów milemu emerytowi. Może mieć rozwolnienie.

Gość lolo63453
lololo

ach tam chetna od razu ciekawa bardziej bo mnie tak intryguje jak ty ta pipe wylizesz jakiejs pani i ta stowke dostaniesz to co z nia zrobisz porzadne zakupy w biedronce?????????????? czy na dziwki pojdziesz i ty zaplacisz i znowu wylizesz czy jak w koncu no napisz bo ciekawa jestem.....................???????????

Dla jasności ja to nie "100dariusz". Ale gdybym ja dostał stówe za taką usługę to w sumie nie wiem co bym zrobił z tą górą pieniędzy heh chyba jednak zakupy w biedronce. Podejrzewam że to nie o pieniądze chodzi, ale raczej o przyjemność z lizania, a 100 jako dodatkowy extras nie zaszkodzi.