Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakreconaOna

Kiedy isc z nim do lozka??

Polecane posty

Gość ZakreconaOna

Poznalam go na jednym z czatow. On jest kawalerem, ja panna. Spotkalismy sie dwa razy i na drugim spotkaniu bylo bardzo...goraco, ale do jako takiego seksu nie doszlo. Umowilismy sie na jutro i on z gory zaklada,ze bedzie seks, a ja...on mi sie bardzo podoba, kreci mnie, facscynuje i co tylko ale obawiam sie, ze jak sie ze mna przespi to zniknie. Bo w sumie moze tylko o to mu chodzic...Co powinnam zrobic??Czy mam sie jasno okresli, ze dla mnie jeszcze jest za wczesnie na seks??Bo tak wlasnie jest. Czy tez isc na calosc....??Poradzcie!!!!!Nie chce byc kolejna latwa panienka, ktora nie potrafila mu sie oprzec, bo on sie podoba kobieta...Ale jednoczesnie boje sie, ze jak jasno mu powiem, ze nie c chce jeszcze to on...przestanie sie odzywac...

Gość guyghyu
jesli przestanie sie odzywac to bedziesz przynajmniej wiedziala o co mu naprawde chodzilo. Ja na pewno bym nie poszla do lozka po 2 spotkaniach:O

Gość to dyktuje ci sumienie
zależy czego oczekujesz od znajomości,musisz brać różne warianty.Jeśli pójdziesz na całość musisz barć pod uwagę to że się już więcej nie odezwie bo to może być typ "przelatywacza".

Jeśli przestanie się odzywać tzn, że chodziło mu o jedno, chcesz takiego? Powiedz, że troche Cie poniosło ostatnio, ale nie chcesz jeszcze iść na całość, jesli jest dzentelmenem to uszanuje i nie będzie strzelał fochów. No a jesli nie to pies go drapał :)

Gość ZakreconaOna
W tamtym tygodniu mu powiedzialam, ze wiem, ze chodzi mu o seks i ze nie jestem taka naiwna zeby uwierzyc w to, ze chce zwiazku.Na to on mi powiedzial, ze gdyby tak bylo, to juz dawno by mnie odpuscil ( troche utrudnialam mu kontakt z soba:-)Poza tym jutro mamy sie spotkac u mnie w miescie, a w piatek on chce mnie wziac do siebie, do mieszkania....

cos mi sie wydaje ze jemu tylko na ruchaniu zalezy jak chcesz zaspokoic tylko swoja potrzebe fizjologiczna to sie zabaw a jak cos wiecej to lepiej sie wycofaj

Gość ZakreconaOna
No wiec napisalam do niego, ze nie jestem gotowa na seks i coz...narazie zadnej odpowiedzi nie dostalam...A jutro podobno mialo byc spotkanie:P

Gość jolka kololka
zacznji go krecic esemesami o podteksie erotycznym jak odrazu ci odpisze to wiaddomo o co kaman ,pozatym odrazu mowi o zwiazku hmm jakies to podejzane ,moj brat zawsze mowi ze najlatwie wyrwac laske na texty nr1 rozstalem sie z ex ona byla zla i mnie zdradzala nie moge zrozumiec miala wszystko nr2 szukam partnerki na stale matki mioch dzieci dojxzalem do zwiazku ,nr 3 jestes moja druda polowa nigdy kogos takiego nie poznalem jak TY ..zawsze sie sprawdza

Gość ZakreconaOna
Krecic esemesami nie musze, bo na drugim spotkaniu on mi juz powiedzial,co chcialby ze mna robic w lozku i...zebym na kolejne kupila prezerwatywy...No ale ze gosciu mi sie podobal to stwierdzilam ok, ide w to. Jednak teraz przyszlo olsnienie-nie chce i nie beda kolejna wydymana przez niego panienka...

Gość ZakreconaOna
A co do tekstow Twojego brata to hehhehe...on mi powiedzial, ze dla niego jestem odpowiednia kobieta...:P

Nie idź :/ Nawet jeśli do tej pory miałby jakieś poważniejsze zamiary to by z nich zrezygnował. Idźcie na randkę do kina np. Tak, żeby nie było opcji 'bzykanie', a jak się na taką nie zgodzi, to będziesz miała jasność.

Gość ZakreconaOna
Wydaje mi sie, ze sprawa jasna..Przed drugim spotkaniem: dzwonil do mnie,pisal esemesy, a teraz...poczul sie pewnie bo liczy na seks...Wiec musze zrobic krok wtecz...

i o on kazal kupic Ci prezerwatywy:o szok naprawde ejstes zakrecona:o opamietaj sie to jakis doopek :o

Gość ZakreconaOna
No tak,kazal kupic prezerwatywy bo on,jak to stwierdzil, ich nie potrzebuje hehhehe...Dalam sobie z nim spokoj bo...jak mu napisalam, ze mozemy sie spotkac, zeby sie czegos napic to...juz sie nie odezwal :P :):)

Gość pozory mylą
niepijący bo z AA :P

Gość ZakreconaOna
Hm....fajny byl...matko, jak on mi sie podobal...No ale co zrobic...doopek...a takiego mi nie potrzeba:):):):)Szukam dalej:-)

Gość ZakreconaOna
Czytalam Twoja stopke...nawet smsem poslalam ja do mojej przyjaciolki...Trafilas w sedno kobieto:):):):)