Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majowa_Asienka09

Nie wiem o co mu chodzi....

Polecane posty

Gość Majowa_Asienka09

Witam Drogie Kafeterki... jak sam temat mowi ... nie wiem o co chodzi mojemu facetowi..ale zaraz wszystko napisze moze zaczne od tego ze.... mam 20 lat moj luby 26 , jestesmy ze soba od 4,5 roku... od jakis wakacji az do listopada krok po kroczku zaczelam mowic mojemu lubemu "nie z tak prosto z mostu"... ze bardzo go kocham i chce z nim wiazac przyszlosc, moglibysmy juz pomyslec o zareczynach zgodzil sie...ale gdy juz wspomnialam o DZIECKU zaczal panikowac wspomne ze od 3 lat zabezpieczam sie plastrami anty. Gdy cos wspomnialam o dziecku o ubranku dla mojej chrzesnicy o wozeczku chyba normalne tak ze strony kobiety ? on wpadal w panike...wiec skonczylam ten temat i nastawilam sie ze trzeba poczekac powiedzialam mu wprost ze jesli nie jest gotowy ... Ok ja poczekam wkoncu nigdzie mi sie nie spieszy ;] Tydzien temu strasznie sie poklocilismy o moje nalóg a dokladniej PALENIE , heh wiem zly nawyk rzuce od nowego roku :) jestem na studiach wiec duzo mam osob ktore palą wiec ciezko jest rzucic + do tego znajomii ;) no ale nie odbiegajac od tematu ... co do klotni napisalam mu ze kiedys to rzuce ale nie od razu.... zaczal wypominac mi ze za duzo wydaje pieniedzy na papierosy, wiec odpowiedzialam mu ze moje pieniadze i bede je wydawac na co bede chciala ... no i emocje poszly w górę.... oczywiscie jak to ja nerwus chole*ny :) wyszlam z jego mieszkania i jak szybko mi nerwy przychodza tak szybko przechodza ...rozplakalam sie .... zadzwonil nie odebralam , jeden drugi i za 10 odebralam I teraz WLASNIE JEST TO CO CHCE NAPISAC zaczal mi mowic o dziecku... ze odrzucimy plastry on ma pieniadze bo zarabia (nawet dobrze ) nie pochodzimy z biednych rodzin itp ze chcialby juz trzymac je na rączkach i chce miec córkę... powiem szczerze że zdębiałam..... nie wiedzialam co powiedziec ... po 5 minutach nieodzywania sie ... powiedzialam ze sie ciesze ... i spytalam "co dalej ? " powiedzial mi o staraniach o dziecko .... OK... ale gdy wczoraj sie z nim spotkalam i zaczełam z nim rozmawiac znow o DZIECKU on tak jakby nie cofal tego co mowil ale widze ze sie troche boi o nim mowic.... Dziewczyny moje kochane o co mu chodzi !! ?? bo ja nie rozumiem :(

Gość kocmouch
kuwa! i tak sie rozwiedziecie! po ch. wam slub?

jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze albo o sex moze powiedzial tak, bo sie przestraszyl ze sie rozstaniecie po tej klotni. poza tym mala rada, nie wierz w slowa facetow tylko w czyny

Ja Ci dam dobra rade, pożyj jeszcze troche, po co Ci dziecko? studia chociaż najpierw skoncz bo to zalosne kobieta bez wyksztalcenia, a jak je urodzisz to na pewno nie bedziesz miala na nie czasu. Zastanów się, dziecko to nie zabawka..

Gość Majowa_Asienka09
no ok , wiem ze Dziecko to nie zabawka ani zwierzatko , ale rzecz w tym ze ja nawet go nie namawiałam na nie , tylko pytalam sie co o tym sądzi ! i nie bojcie sie studia i tak skoncze ;) niektore naprawde glupie sa wypowiedzi od niektorych osób ale trudno ;] dzieki, pozdrawiam

Gość MÓJ TEŻ NIE CHCIAŁ
tzn. z początku tak, potem oboje nie chcieliśmy a jak wpadliśmy było po ptakach i dobrze:) teraz jesteśmy małżeństwem, nasza córka ma 11 miesięcy a on jest cudownym ojcem! wiem że wyjątek nie potwierdza reguły ale naprawdę dla facetów to bardzo ciężka decyzja i musisz go zrozumieć. dodam że jak jużbyłam w ciąży to do samego końca bałam się że nie pokocha małej... ba nawet po porodzie nie byłąm tego pewna... ale jak ostatnio się go zapytałam czy pokochałja od razu to powiedział,że był przerażony ojcostwem a teraz jest... CUDOWNY! wniosek? daj mu troche czasu! powodzenia:)