Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalallalalalalallalalalall

MOBILIZACJA DO NAUKI!!!!!

Polecane posty

mam idoli, ale co z tego...moim wielkim autorytetem jest Marek Kotański, podziwiam tego czlowieka chyba za wszystko, a tak oprócz tego to moja ciotka...tak tak moja ciotka..kobieta jest niesamowita, skonczyla 3 kierunki zawsze ma na wszystko czas kazdemu pomoze i zawsze jeszcze znajdzie czas dla siebie ja nie wiem jak ona to robi..

...jak matura wyjdzie, ale po równo powiedzmy a co gorsza będzid totalną klapą bo najlepszemu może coś nie wyjść, to co? ;-)

gdyby Kotański nie zagłębiał psychologii to by nie wiedział jak pomóc ludziom, jak do nich mówić i jak przekonać do chęci walki o swój własny lepszy los. On by już wiedział co Ci ma powiedzieć, żebyś nie wymiotowała na myśl o książkach.

Oj tak..to, że on by mi powiedział to ja dobrze wiem, może nawet było by to bardzo ostro powiedziane, bardzo żałuje ze nie mogę go poznać, bo gdyby jeszcze z nami był to bym wszystko zrobiła za jedną rozmowę z tym człowiekiem..

hmm....no ciekawe, ciekawe....może spróbuje:D:D

nie ma" może spróbuje", albo na to idziesz, albo nie. Boisz się? Nie chce ci się? Wiesz, że Kotański nie lubił określenia "nie chce mi się", to był człowiek, który wiecznie pracował, wiecznie coś robił i miał cel. Ty też tak możesz. Bądź podobna do Niego chociaż w taki sposób.

właśnie o to w tym topiku chodzi...że mi się nie chce i nie umiem tego niechcenia przezwyciężyć..eh życie..

nawet w imię idola nie możesz się przemóc? Nie możesz tego zrobić? Żeby w swoim prywatnym życiu w taki sposób uczcić jego ciężką pracę? Kotański byłby bardziej zadowolony z takiego hołdu niż z pominków i dobrze o tym wiesz.

o matko...tak, tak masz rację ;p zejdź już ze mnie, dotarlo do mnie;p

no mobilizacjii..twoja nawet niezła:D

Gość wiosna-wiosna
wrzuć w google hasło "prokrastynacja" na Wikipedii jest to fajnie opisane. Może to twój problem.