Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dość chlopow mam

Mąż mnie wkurzył-sposób na to

Polecane posty

Gość Dość chlopow mam

Rano mąż mnie tak wkurwił swoją upierdliwoscia że go na mróz z domu wyjebałam, gdzieś sie szwendal, mniejsza o to. Byłam wkurzona niemiłosiernie! Siedziałam na kiblu, oglądałam gazetkę jysk, a tam takie różyczki mydelka do wanny za 6.50:D pojechałam po nie, napusciłam wanny, wylałam pół opakowania płynu do kąpieli, świeczki zapaliłam, radio sobie puscilam, róże rozsypałam i kanapeczki zrobiłam:D i tak siedziałam sobie, goliłam wszystko, wymoczyłam z 4godz, odżywek na włosy z 5, maskę, maseczke, peeling , grzywke sobie przyciełam, i miałam zajebisty humor :D dopóki nie wrócił ten cymbal i nie wypalil 'a obiad gdzie?' :O

Gość Dość chłopów mam
Wody* oczywiście:D

Gość jeszcze 28 pieskow zostalo
buehehhehehhehehehehehhe :D:D:D

Gość Dość chłopów mam
I teraz chodzi i niby pod nosem' tak tak.najpierw mnie wywali z własnego domu jak psa jakiegoś, człowiek przychodzi zmordowany a TA jeszcze ma czelnosc obiadu nie podać.' :O

Kogo mam żałować - męża, bo ma taką żonę, czy tego, kto wymyślał to prowo, bo mało ambitne?

Gość Dość chłopów mam
Prowo ? A to dobre! Powinnas żałować mnie, że mam takiego męża. Siedzę sobie przy śniadaniu, a on nie zryj tyle bo i tak już mały wieloryb jesteś:O nie wkurzyłabys sie? Waże 57kg przy 168cm:O

Gość gorylas 09
zmien na lepszy model

Gość gorylas 09
a wiesz ja chętnie sie z Tobom na Twoją figurke zamienie niewiem co ten mąż od Ciebie chce ja mam 80 kg i mó mąż codziennie powtarza jak mnie kocha i jaka jestem piekna nie musisz mi wierzyc ale tak własnie jest

Gość gorylas 09
A ten Twó to chyba ma problem sam z sobą kopnij go w dupe i znajdz kogos kto bedzie Cie szanował i kochał pomimo wad bo kazdy z nas je ma a on chyba o tym zapomniał

Gość bo i ma racje ze jestes wie
lorybem, powinien do greenpeace zadzwonić aby cię do jakiegoś akwenu zaciągnęli :D

Gość Dość chłopów mam
Wierze ci, są normalni faceci, niestety mój mąż do takich jak teraz widzę nie należy. Jestem gruba taaak? Spoko. Może mam zeschnac?