Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć -załamana jestem

Brak sexu!!

Polecane posty

jak w temacie...Mam juz dosyć!! Mam 30 kilka lat i sex z mężem 1-2 razy w miesiącu!! To jakas porazka...jakby tego było mało..nawet jak do "czegoś" dochodzi to mój m. ma problemy ze wzwodem...q... nie wiem jak długo wytrzymam w takiej chorej sytuacji!!

nigdy nie zdradziłam męża... ale teraz jestem na skraju wytrzymałości... bo ani z niego demon seksu nie jest...sprzęt marny to jeszcze nie ma normalnej erekcji :( Panowie, a póxniej narzekacie na zdrady etc :(

11 cm!!! 😢

Gość akronim
11 cm? Taki mały (przepraszam, ale to prawda), to powinien stać jak ze stali. Tak jak z balonami - mniejszy zawsze będzie sztywniejszy. Jego problem ze zwodem, to efekt utraty popędu (wiem truizm) - z reguły wynika ze zmęczenia: pracą, życiem, związkiem. Spróbujcie wyjechać na urlop, ale taki gdzie zapomni o bożym świecie.

wibr.jest rozwiązaniem ...ale na jak długo... zreszta już to przerabialismy... ile masz cm..tak szczerze??

Wy męzczyzni z niewielkimi narzekacie, że kobiety Was nie chcą czy tez oceniają przez pryzmat Waszych cm... ale jak widac po mojej historii sa kobiety , które kochaja i sa Wam wierne przez wszystkie lata! Tylko co z tego ...

Gość ciekawska zoska
współczuję...naprawdę....jestem w podobnym wieku co ty i wiem ile znaczy dobry seks,zwłaszcza jak się ma niby pod bokiem osobę ,ż którą możnaby to robić....

Gość 43556797865432
Autorko nie martw się ja mam 21 lat i mam seks raz na pół roku i trwa 5 min ;/

zosiu zgadzam się z Tobą. Porządny seksik jest bardzo ważny. My mamy podobny problem, ponieważ mieszkamy z teściami... nie możemy porządnie poszaleć, bo trzeba być względnie cicho

kochani ..ja normalnie zeświruję... mamy wszystko... wykształcenie..dobra robota..dom... ale w tej jakże ważnej sferze jest coraz gorzej!!! kiedyś nie było nawet źle, ale teraz dramat!!kobieta sie stara, jest wierna, bez jakiś specjalnych zachamowań w sexie i d..!! Ja juz nie wiem..takie debilizmy mi przychodza do głowy, że szok: np. że mój mąż może woli facetów!! :(

niezwyklyfacet2010 ..18 cm...zazdroszę Twojej żonie

Gość akronim
nie kracz - homoseksualizm potrafi wyleźć nawet po 40. takaś wykształcona - zaCHamowań :p

niezwyklyfacet2010 ... oj to cięzko jak nie masz swojej ukochanej w pobliżu :(

Gość akronim
spytam głupio - a Twój jest informatykiem?

Gość quert
moze kochanek? albo moze jemu znajdz cizie wyslij go do pan lekkich obyczajow, zobacz jak sie zachowa?

akronim -wiem błąd..myslisz, że ludzie po studia ortografów nie robią?! zdaża się..poza tym..wyobraź sobie jak siedze tu samotnie przy kompie ze swoimi "przypuszczeniami" myslisz, że zastanawiam się nad ortografią?? ja na powaznie o tym , że może woli facetów, bo nie rozumiem jak nagle po kilkunastu latach całkiem niezłego pożycia takie absurdalne zmiany! załamka

Gość akronim
to przynajmniej nie musisz ręcznika trzymać w rękach, współczuję, znam ten ból

mój m. nie jest informatykiem

Gość akronim
@ mam dosyć a kto Ci powiedział, że związki są na całe życie, często przychodzi rutyna, nuda, a potem obojętność a może on po prostu ma niskie potrzeby? może jest chory (nie żartuję)?

Gość quert
taka prawda, ze jak pozycie zdycha to wczesniej czy pozniej zacznie sie cos na boku dziac i atmoswera w domu kwasna...

ludziska ..jak już sama nie wiem co mam o tej sytuacji myśleć... wszytsko wygląda tak jak opisałam powyżej..sytuacja trwa od ok. 4-5 miesięcy..prze te kilkanaście lat razem akurat w sferze sexu nie mieliśmy żadnych problemów... dlatego teraz jestem b.zaniepokojona!! I mam "milion " podejrzeń. Nie wiem czy z tymi cmon nadaje się na kochanka dla jakiejś babki ..ale sama juz nie wiem o co chodzi :(