Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć -załamana jestem

Brak sexu!!

Polecane posty

nie wiem jak ludzie moga narzekac na brak sexu , przeciez nawet statac sie nie trzeba zeby cos na noc wyrwac , wystarczy sie tylko ladnie usmiechnac :)

Gość ktosssssssssssss
Ciekawe masz teorie :) Uśmiechnąć się :D

Gość akronim
@ face może na wsi jest trudniej?

Gość ktosssssssssssss
Nie zawsze. Czasami trochę mniej zadbany facet jest bardziej pociągający niż ten ogolony wyperfumowany i ładnie ubrany.

Gość akronim
@ ktosssssssssssss myślę, ze 9/10 gejów by się z Tobą nie zgodziło

rozmowny nigdy nie był- tak wychowany jakoś został facet - nie miałabym problemu ze znalezieniem kogoś, bo wyglądam b. ładnie i równie ładnie się uśmiecham, bo mam piekne b. ząbki tylko rzecz w tym, że nie wyobrażam sobie zdrady--- chyba jestem nienormalna!!

Gość akronim
to sobie wyobraź - brak wyobraźni cechuje podobno jednostki psychotyczne (czy jakoś tak), po za tym nikt nie każe CI go zdradzać, nie rozmawiacie ze sobą, nie współżyjecie (słowo jak z protokołu policyjnego), jecie chociaż razem? masuje Cię? całuje na "dzień dobry"? chodzicie razem do kina, teatru, za rękę na spacer? macie wspólnych znajomych, u których często bywacie? co tak naprawdę Was łączy - Was, nie Ciebie z nim? wiesz? zadałaś sobie to pytanie, czy się bałaś?

Gość akronim
@ facetzjajami czyli więcej jest takich "głupich", miło to wiedzieć

łączy Nas- dziecko!! dom, znajomi ...ciężko pieprznąć te wszystkie lata razem i rozwalić rodzinę

Gość akronim
pewnie, że ciężko nikt nie obiecywał, że będzie łatwo (nie licząc głupich "babskich" książek) - pomyśl - dla dziecka? za parę lat zrobi się piekło dziecko na pewno "doceni" poświęcenie rozstaniecie się w nienawiści i będziecie na siebie "nadawać" wcześniej zaczniecie się zdradzać, awanturować - stracisz zaufanie i szacunek dla samej siebie jeżeli nie spróbujesz porozmawiać, to samo się nie naprawi jeżeli nie wierzysz lub nie chcesz REALNIE naprawiać, to odpuść nikt nie karze CI rozwalać rodziny, możesz zacząć "wychładzać" związek zacznij go zlewać, zajmij się dzieckiem, poznaj nowych ludzi (tylko nie młode rozwódki), odpręż się psychicznie, odetchnij od domu a potem sama zobaczysz

sam mam 34 lata jestem po rozwodzie , kila luznych zwiazkow i dalej szukam mojej ksiezniczki :) i niczego nie zaluje :)

hmm zatem 76 górą!! ;)

akronim..madrze piszesz bardzo mądrze -dziekuję

facet-jestesmy rówiesnikami

Gość akronim
to się dobraliśmy :) rok narodzin punka i... hip-hopu

:)

Gość akronim
szur ROTFL, ciekawie wyszło

słuchajcie, a może to jakiś pechowy rocznik jest ;)

ja też nie uważam się za pechowca----> to powyżej to był żarcik ;)

Gość akronim
a tam gadanie piękne rzeczy wtedy robili static.cargurus.com/images/site/2007/12/24/15/12/1976_ford_mustang_base-pic-25462.jpeg

Gość Fryczkowska_Ania
No to ja Ci autorko tematu współczuję. Jest tyle chłopów do seksu, a Ty się zastanawiasz czy zdradzić lub odejść. A ja Ci radzę ani jedno, ani drugie. Po prostu, upatrzyć sobie fajnego faceta w pracy czy nawet sąsiada, który ma chęci do seksu, a żona mu nie daje, lub ma większe potrzeby i od czasu do czasu umówić się i dać sobie do oporu na jakiś czas Cię za spokoi. Ja tak korzystam z powodu wieku 40 lat mam chęci jak nie którym to po 30 chęci odchodzą, nie szukam z tego powodu młodzików na dyskotece, tylko zrównoważonych facetów, którzy mają chęć sobie poruchać i w motelu czy hotelu dajemy sobie przez noc do oporu. Mężowi mówię, że jadę do rodzinki czy dzieci, a korzystam z uciechy. U mnie jest podobnie mąż ma chęci, tylko nie ma czym, a do lekarza nie chce iść wspomagaczy nie chce brać, stroi się godzinę, a gra minutę, sam się zadowala, a mnie traktuje jak zbiornik na spermę. To ja za taki sex dziękuję i każda jedna też by miała w nosie takie seksowanie Muzykantów nie potrzebujemy. Na odczepne dostanie od czasu do czasu sobie pomamlać i to wszystko, robię to z przymusu, aby nie podejrzewał, że się z innym kocham. Teraz, to mam młodego rozwodnika, któremu kobieta uciekła za granicę do burdelu, tak mi powiedział, a mnie zaspokaja umie to robić i ma czym. Poszukaj koło siebie podobnego wolnego faceta i problem masz z głowy. Powodzenia