Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiaZkątowni

******KOCHAM FACETA A FANTAZJUJE O INNYM!!!******** COS ZE MNA NIE TAK??..

Polecane posty

Gość marysiaZkątowni
ja wiem ze nie zdradze swojego faceta, tylko boje sie o to fantazjowanie... to chyba nie jest calkiem normalne.

Gość dziewczyno z kątowni
bardziej normalne niż ci się wydaje!

Gość smutna-serenada
Marysia, nie badz taka pewna. Ja jeszcze pol roku temu jakby mi ktos powiedzial, ze swojego zdradze to bym go wysmiala, a dzisiaj wiesz co? Nie moge sie doczekac kolejnego spotkania z tym z pracy (zonaty), bo ostatnio sie gzilismy w samochodzie (oral w obie strony) i bylo bosko. A mój facet ma seks gdzies i mnie wcale nie zaspokaja, to czemu niby mam sobie tego nie znalezc u kogos innego? Jak Ci sie znudzi ten Twój to pojdziesz sie bzykac z J. i powiem wiecej, nie bedziesz nawet miala wyrzutów sumienia.

Gość marysiaZkątowni
dziewczyno z kątowni -- mówisz?

Gość marysiaZkątowni
serenado, powiem ci ze moj tez seks ma gdzies i rzadko to robimy, ale jednak wiem ze mnie kocha i nie zrobilabym mu takiego świnstwa :(.... no nic, pozostaje mi posluchac waszych rad i jak sie tylko da unikac kolesia.

Gość youpppepe
no i prawidłowo :classic_cool:

Gość smutna-serenada
No to rzeczywiscie, jezeli jestes pewna, ze nie chcesz troszke seksu na boczku to staraj sie kolesia unikac jak ognia i nie dopusc do dwuznacznych sytuacji czy nie daj boze, do zakochania. Ja sie frustrowalam ze swoim, ryczalam po nocach (nawet topik mam tu zalozony o tym, jaki on jest bez sensu w sypialni), czulam niechciana i odrzucona. A teraz sie czuje swietnie, chodze z glowa w chmurach, usmiecham caly czas i nie mecze mojego o seks. Ale jak postapisz to zalezy od Ciebie. ALe wiedz, ze zdradza sie glowa (jak sie w kims zakochasz), a nie dupa (jak kogos przelecisz).

Gość marysiaZkątowni
Rub9 --- nie zdaradze, to raz. a dwa to dzis na gwalt potrzebowalam skaner, i kuzynka powiedziala ze J. ma i zebym normalnie poszla, no to poszlam...

Gość marysiaZkątowni
Rub9 --- nie zdaradze, to raz. a dwa to dzis na gwalt potrzebowalam skaner, i kuzynka powiedziala ze J. ma i zebym normalnie poszla, no to poszlam...

Gość marysiaZkątowni
weźcie mi ciołki nie kopiujcie moich postów.