Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BM,B JHLHJLHJ

OD DZISIAJ KONIEC Z NIM! KONIEC Z TYM NIESZCZESCIEM!

Polecane posty

Gość BM,B JHLHJLHJ

niby wykazuje zainteresowanie, jest wobec mnie szarmancki, gapi się w moje oczy długo i namiętnie... ale co z tego, skoro facet nie podtrzymuje ze mną kontaktu???????? Napisałam do niego kilka smsów, z czego odpowiedz dostałam na 2 moze 3. Owszem, jest zapracowany, ale jakby mu na mnie zależało, to by sie odzywał sam, Z WŁASNEJ NIEPRZYMUSZONEJ WOLI! Podoba mi sie bardzo, ale wytrwam. Nie daruje mu tylko tego,że dawał mi sygnały, że mu się podobam, a kiedy ja zaczęłam mu dawac sygnały to on na nie nie odpowiada. Nie będe tracić czasu. Znajdą się chętni na jego miejsce, nie zamierzam kurwa litosnie żebrac o namiastkę miłości :-O

Gość VGJGKJG
brawo!!!!

Gość hdkhd
oj,ja miałam tak samo i dałam sobie spokój a teraz mam kochanego narzeczonego i nie muszę żebrać o miłość:)daj sobie spokój jeżeli on nie wykazuje żadnej inicjatywy..mój też tłumaczył sie praca a potem dowiedziałam się od znajomych że kręci na boku z jakąś inną laską. I w sumie dobrze,że tak wyszło, pozdrówka!

Gość siałababamaknie
przeciez proste i logiczne ze skoro ci nie odpisuje na smsy to ma cie gleboko w duuuuuuuuuupie...wyobraz sobie dowrotna sytuacje ze to ty jestes kims zainteresowana i ten ktos ci wysyla smsy, czy bylabys w stanie nie odpisac???watpie....zrobilabys to nawet jakbys nie miala czasu!!! dobrze ze zdalas sobie sprawde ze facet sie toba bawi i nic wiecej