Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marynazwawki

Okazja czyni złodzieja?

Polecane posty

Gość marynazwawki

Pytanie do facetów Macie kochającą dziewczynę, która was kręci i podoba się wam, jest generalnie fajną laską Macie okazję do zdrady o której NA PEWNO nikt się nie dowie Co robicie? Proszę o szczerość

Gość marynazwawki
właśnie żywię nadzieję, że może jednak nie?

Gość marynazwawki
nie. a przynajmniej nic o tym nie wiem...:P naszło mnie na przemyślenia zastanawiam się, jak to naprawdę jest

Gość marynazwawki
patrząc na moje życie i moich znajomych mam wrażenie, że KAŻDY zdradziłby, gdyby wiedział, ze nikt się nie dowie

Gość fdadfasfasfas
Jeśli bym był w związku w którym ma wszystko to po co zdradzać :P I nie ma takiej możliwości żeby być na 100% pewnym że się nie wyda :P

Gość marynazwawki
rozumiem chodzi mi o sytuację mało prawdopodobną- że nie ma możliwości aby ktoś się dowiedział po prostu chcę wiedzieć, czy w mózgu mężczyzn istnieje jeszcze jakiś argument "anty zdradowy" poza "bo ona się dowie i będę miał przechlapane"

Gość salamandrina
Nie no, myślę, że się znajdą tacy, co nie zdradzą i że Mój jest wśród nich:). Nie tylko świadomość, że może się wydać, powstrzymuje facetów od zdrady, nie róbmy z nich aż takich troglodytów. Myślę, że wielu niezdradzających mężczyzn miałoby okazję na dyskretny, jednorazowy skok w bok z nieznajomą, z dala od domu, a nie decydują się na to z różnych powodów...

Gość marynazwawki
nie chciałabym nikogo obrażać mam spaczone życie i nie wierzę, że facet na wieczorze kawalerskim, któremu seks bomba trzęsie tyłkiem przed nosem i to jeszcze po kilku piwach, nie skorzysta z okazji nikogo nie można być pewnym...

Gość marynazwawki
staszek- uważam, że częściej zdradzają kobiety. Żeby nie było

Gość fdadfasfasfas
marynazwawki rozumiem chodzi mi o sytuację mało prawdopodobną- że nie ma możliwości aby ktoś się dowiedział po prostu chcę wiedzieć, czy w mózgu mężczyzn istnieje jeszcze jakiś argument "anty zdradowy" poza "bo ona się dowie i będę miał przechlapane" W sumie to nie byłem w takiej sytuacji więc do końca nie wiem,ale wydaje mi się że jeśli bym był w związku w którym nic mi nie brakuje to bym nie zdradził. Bo po co :P

Gość no jak to co robimy
?? brykamy :D

Gość salamandrina
Nawiązując do wieczoru kawalerskiego - te wymachujące dupą panienki to zazwyczaj są tancerki, a raczej "tancerki", ale nie prostytutki! Płaci im się za striptiz, za taniec, a nie za seks za pieniądze. Choć może jestem naiwna...:)

Gość klklklklk
to zalezy od faceta, jest to sprawą indywidualną. faceci ktorzy kochają a myslą penisem zdradzą i pomyslą ew o konsekwencjach, faceci myslący mózgiem mogą miec na taką ochote ale bedą sie zle czuc gdy bedą musieli zyc ze swoją kobietą i z takim sumieniem wiec sie wstrzymują

Gość marynazwawki
salamandrina wszystko zależy niektóre tancerki dorabiają sobie w taki sposób, że potem idą do łóżka czy to z przyszłym Panem Młodym czy to z jego kolegą wolę nie wiedzieć co się dzieje na niektórych takich imprezach:P

Gość marynazwawki
myślałam, że czasami faceci myślący mózgiem też zdradzają potem mają wyrzuty sumienia, ale jednak

Gość salamandrina
No w sumie..:) też wolę nie wiedzieć i nie chciałabym, żeby mój uczestniczył w takich imprezach. Mimo że mu ufam:)