Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeehhhhhh

jaki kolor najbardzej sexi blond rudy a moze braz

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeehhhhhh

???????????????????????????????

Gość eeeeeeeeeeehhhhhh
chodzi mi o bujne owłosienie łonowe

Gość eeeeeeeeeeehhhhhh
bardzo zabawne

Gość izia87
ja przez jakies 5 lat byłam czarna fajnie ale postarzał niedawno miałam blond ale do dupy tak nijako a teraz mam rudy i jestem bardzo zadowolona facet jak mnie zobaczył to nie mugł sie powstrzymać :)

Gość izia87
i znowu jakiś podszywacz zaczyna to być nude więc spadaj z tad i sie nie kompromituj

Gość eeeeeeeeeeehhhhhh
no wlasnie trafilas w sedno mam tleniony blond ale wydaje mi sie nijaki w brazie bylo ok ale jakos smutno mam ochote na rudy ale sie boje jestem naturalna blandynka

Gość izia87
no własnie bedzie ci pasowac jesli masz jasna karnacje i jasne oczka super to wyglada muwie ci ja byłam przeciwna rudym włosa długo wybierałam farbe jaki odcien rudosci zeby nie był za czerwony ani za marchewkowy kupiłam jesienny liśc i super wyszedł,i chyba nie zmnie nie juz koloru tylko teraz musze porawić bo plowieje szybko

Gość izia87
ja mam niebieskie oczy i jasna karnacje fajnie to wyglada jak sobie dasz tylko troche rózu na policzki,i wymalujesz oczka tuszem i zrobisz sobie kreski tak naturalnie to wyglada,nie zdzirowato ja nie mam ostrych rysów twarzy i moze dlatego ale nie bylo osoby na ulicy która by niezerkneła na mnie az sie dziwnie czułam:)