Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikosz

Mój plan na wtorek

Polecane posty

Gość mikosz

Zamierzam we wtorek spotkać się z dziewczyną która się mi podoba. Widzieliśmy się już raz na kawie, od tamtej pory piszemy do siebie codziennie, dwa razy też dzwoniłem. Nie jest z mojego miasta, ale mieszka 30 km ode mnie. Zaprosiłem ją na pizze. Plan jest taki, że zjemy sobie coś potem kino, a na koniec ją odwiozę samochodem do niej. Podobało by się wam takie coś dziewczyny? Może macie inne pomysły na ciekawą randkę? Zależy mi na tym aby wypaliło to pozytywnie :-)

Gość kijjo
ja zamierzam sie jutro do niego usmiechnąc,chyba nie zasne dzisiaj😭

Gość GaszPirowski
Stawiasz jej pizze i kino, a pozniej odwozisz samochodem... masz nadzieje ze ona tez Ci cos postawi?

Gość DODDA_ELEKTRODTA
moze byc, ja bym tak chciala, zapros mnie, nawet do auta posiedzimy wlesie w aucie, pokaze ci co ma pod spudnica:-P

Gość grrr grrr grrr gr :)
ja lubię pizzę więc jeżeli jesteś dobrym kompanem do rozmowy to fajnie :) możesz ją zabrać na naleśniki do naleśnikarni, gorącą czekoladę po łyżwach :) co kto lubi. ale najważniejsze czy oboje się dobrze bawicie, bo ja ze swoim chłopakiem to mogę nawet jeść makaron z ketchupem a i tak jestem zadowolona bo uwielbiam spędzać z nim czas :)

Gość mikosz
ale wypada ją odwieźć? Czy pozwolić jej wrócic autobusem - może sobie pomyśli że mam jakieś niecne plany?

to zapytaj czy pozwoli się odwieźć :) jak się znacie ja bym korzystała bo pizga jak skurczybyk wieczorem :)

Gość GaszPirowski
pizza, naleśniki w naleśnikarni, to znam ale co to jest gorąca czekolada po łyżwach?

Odwiez ja ! nie pozwol jej wracac autobusem !! no nie badz szalooony !! dopiero by sobie pomyslala.. napewno bedzie mowic : " nie dzieki, poradze sobie" ale to u nas-kobiet normalne:) odwiez ja bez gadania! pizza to dobry pomysl, chociaz moze lepiej kebab ?! zalezy od gustu.. a co do kina, hmm troszku oklepane, nie bedziecie miec szansy porozmawiac przez ok 2h a pozatym nie wiesz jakie filmy lubi :) moze zapros ja na kregle lub lyzwy.. zeby bylo ciekawie i zeby sie nie nudzila w twoim towarzystwie. Powodzenia!

Gość Maksiort
autorze ty jej pizze a ona ci ?

"pizza to dobry pomysl, chociaz moze lepiej kebab ?!" I gdzie tego kebaba będą jeść - pod budką ? :D Czy Wy droga młodzieży nie spożywacie nic innego poza tymi amerykańsko - tureckimi specjałami ? :O A jakby tak zabrał ją do restauracji na kurczaka z surówką?

Gość mikosz
a może włoska restauracja i lasania?

a może lepiej na kawę i ciacho do kawiarni? :) nie wiesz czy ona lubi włoskie jedzenie. ja na drugiej randce byłam właśnie na łyżwach a potem na naleśnikach i czekoladzie :)

Gość You saw or not?
kazdy student jadł włoskie jedzenie:) lasagna dobra jest, lepsza niz pizza czy tiramisu itp. i chisnkie..:) ateraz tureckie..bo szybko i egzotycznie;)

KICI KICI Jaka budke ? u Ciebie w miescie nie ma zajebi**ych knajp z pysznymi kebabami ?! no coz.. no comment No ja sadze za to,ze nie warto dziewczyny brac do restauracji bo moze czuc sie skrepowana i bedzie jej troszke glupio.. Do restauracji zabierzesz ja jak juz miedzy wami cos zaiskrzy ;) Tutaj ludzie duza pomyslow Ci daja ale wybierz to najprostrze. Zebys czasem nie przeslodzil tego spotkania. Pozatym zaprosiles ja na pizze, a nie na randke takze spokojnie :)) A powiedz, dotychczas gdzie z nia chodziles ?

Gość You saw or not?
za moich czasów chodziłam na randki, a jedna była w takiej mini restauracji-kawiarence..ładny wystrój, a na stole były serwetki z francuskim napisem:)

Gość mnie moj facet na pierwsza
randke zabral na kolacje, potem odprowadzil do domu, bo mieszkalam w centrum niedaleko restauracji. Na druga poszlismy na obiad do chinskiej restauracji (uprzednio sie mnie zapytal czy lubie chinskie jedzenie) a potem do kina na spacer (a tez zima byla) i... do niego:P Na kebaba bym nie chciala isc:O Na pizze bardziej juz ale kebab to mi sie kojarzy z takim szybkim jedzeniem

Gość You saw or not?
albo na kawe parzoną w sklepie z kawami z całego swiata Pożegnanie z Afryką ładna nazwa a jak slicznie tam było i jak fajnie sie rozmwiało..