Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska26

Jak często myjecie włosy?

Polecane posty

Gość Ciekawska26

Tak z ciekawości pytam. Ja niestety muszę myć codziennie (mam ciemne, na drugi dzień wyglądają dość kiepsko). Myję je zawsze rano i wtedy przez cały dzień i wieczór są ładne. Jak to jest u Was dziewczyny? Pytam, gdyż moja koleżanka myje raz w tygodniu i wyglądają całkiem dobrze (ale ona ma bardzo jasne włosy).

Gość ..NATALA..
Tez codziennie rano.

Gość o matko co za ciemnogród!!
codziennie rano gdy biorę prysznic. tylko brudasy się nie myją codziennie, a fe!

Gość dfghjkl
od poniedzialku do srody codziennie, potem w sobote i dopiero w poniedzialek. mam jasne wlosy

Gość Jagoda. . . . . . . ..
strasznie mi się przetłuszczają, codziennie wieczorem

Gość gsdgsdgsdg
Niestety kochane, zmartwię was. Zdrowy włos na zdrowej skórze głowy wygląda świeżo ok. 3 dni. Skoro więc przetłuszczają wam się następnego dnia, wy te włosy myjecie i przez to sądzicie że jesteście bardziej zadbane od reszty, bo reszta to brudasy, to niestety - prawda jest taka że macie problemy z włosami i skórą głowy.

Gość bambaryłła
Wcześniej, jak rozjasniałam, myłam co dwa dni. Teraz mi włosy odrosły, a że takie "naturalne" mam skłonne do przetłuszczania, to myję codziennie rano. Nie uważam, żeby mycie rzadziej niż codziennie swiadczyło o tym, ze ktos jest brudasem. Jak ma normalne albo suche włosy, to po jednym dniu nie ma po prostu potrzeby ich myć. Zreszta wyglądają wtedy do chrzanu, przesuszone i bez życia.

codziennie rano jak mam czas . w sumie to nie musze bo nie wyglądają na nieświeże ale na drugi dzień mam zawsze takie oklapłe więc je myje .

Gość juz 93 pieski nakarmione, 27
ja co drugi, trzeci dzien wieczorem

Gość gyu77
Ja mam bardzo gęste i mocne włosy (kręcone) i są raczej suche....wystarczy jak myję je co drugi dzień...

Gość mięso armatnie
co dwa dni, czasem co trzy, ale wtedy tego trzeciego dnia je spinam. im częściej myję, tym bardziej mi się przetłuszczają, więc wolę się przemęczyć i nawet te trzy dni je przetrzymać :P

Gość FTYFDU
codziennie w lato jak sa upaly, w zime co drugi dzien rano, pomiedzy myciami spryskuje suchym szamponem i po sprawie ;)

Gość Ciekawska26
A ten suchy szampon faktycznie działa? Który jest dobry?