Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

United_90

Odchudzanie przed Sylwesterm!

Polecane posty

Cześć Dziewczyny. Na tym topicu będziemy się odchudzały przed Sylwesterm 2010. A później w Nowym Roku ;) MOże cudów nie będzie przez te kilkanaście dni ale w nowy rok wejdziemy NA PEWNO z mniejszymi brzuszkami. Nie stosuję żadnej konkretnej diety. Jem dużo owoców, nabiału, ograniczam kalorie. ZAPRASZAM! Miałam zacząć od jutra, jednak dzisiejsze stresy spowodowały, że zjadłam bardzo mało, tj.: - 2 mandarynki - 2x zupka Knorr pomidorowa - 1 mandarynka I dużo kawy :( Naprawdę, przez stres. A ta zupka to tak niefortunnie i na szybko ;)

Gość jjoajs
jaka waga i jaki wzrost?

Aaa. 168cm i 60kg. Docelowo chcę schudnąć 6-7kg. Myślę, że do Sylwestra uda sie zrzucić 3 ;)

Gość Mariposa18
też się chętnie przyłączę :) wzrost - 170 cm waga - 62,5 kg waga docelowa : ok. 52 -53 kg

Witam, witam... W ten zimny dzień :( Jestem już po śniadanku - jogurt naturalny z otrębami. Wieczorem podam pełne wartości kaloryczne ;) Po wczorajszej głodówce czuję się lekka. Fajnie. Btw. pisze się PARÓWKI!! I nie sądzę, żeby były one wskazane na diecie.

Odchudzania dzień drugi. Zjedzone: - 300g jogurtu naturalnego + otręby - 270kcal - 50g kaszy jęczmiennej, 125g pieczonej piersi z kurczaka, 2 korniszonki - 306 kcal (3g tłuszczu ;)) - 300ml zupy fasolowej (niezabielanej, czyli dietetycznie, bez smietanki) - 216 kcal RAZEM: 792 kcal Jeszcze jakąś mandarynkę albo dwie zjem. Do filmu ;) Eh... Nikt nie chce się do mnie przyłączyć? :(

Gość mamuska 26
witam ja sie przylanczam od dzisiaj lat 26 wzrost 170 cm waga 73 dietke sama sobie ukladam w wiekszosci sa to grejfruty, kefir, grahamka, serek wiejski, kawa

Gość mamuska 26
waga docelowa na poczatek 65 kilo a marze o 60 :)

Mamuska - witam! Napisz jak Ci minął dzień ;) U mnie: - 300g jogurtu naturalnego + 20g otrębów - 270kcal - jogurt nat. 0% (330g) x 3 - 106 kcal x 3 = 318 kcal - oczywiście nie na raz :P RAZEM: 588 kcal Nie planuję nic więcej bo się zapchałam tymi jogurcikami, bardzo sycące ;) Znalazłam fajny jogurt naturalny w Carrefour 0% tłuszczu. W 330g ma tylko 106 kcal!! Do tego dzisiaj ze 3-4h łaziłam po mieście, co było strasznie trudne bo wszedzie śnieg i dodatkowo trzeba było się namęczyć - czyli więcej kalorii spalić :)

Gość camille 1986
kupilam wlasnie tzw diete sylwestrowa 8kg do sylwka.... stosowal ktos?

Gość camille 1986
united 90. popelniasz wielki blad...podstawowy... takim podejsciem spowolnisz sobie metabolizm i diete szlag trafi....stracisz nadmiar wody i staniesz na wadze -3kg np

Camille - a co to za dieta? Jakie są zasady? Wiem, że mało jem ale jestem ogólnie zajętą osobą i jak wyrzuciłam wszystkie słodycze i inne złe przekąski to nie ma co jeść ;) Postaram się komponować menu bardziej kalorycznie ale ciężko będzie...

Gość camille 1986
plan diety od dietetyka

Trochę mnie tu nie było, temacik się zapuscił ... :( Jutro mój wielki dzień - dzień ważenia. Jem dietetycznie, nigdy nie przekraczam 1000kcal, od czwartku chodzę aerobik. Na razie będzie to tylko 2x w tygodniu, ak sie wdrożę postaram się chodzić 4x ;) Mam nadzieję, że ani waga, ani centymetr mnie jutro nie zawiedzie.

Gość na falochronie
Cóż, widzę, że przed Sylwestrem jest nas więcej :). Od wakacji piję regularnie czerwoną herbatę pu erh, najbardziej posmakowała mi Irving Tea SPA perfect slim. A że czerwona herbata to naturalny pożeracz tłuszczu.... :) Warto w nią zainwestować.

Jestem na krótko, żeby pochwalić się swoją nową stopką. Tylko ciekawe komu... :( No, ale może ktos tu kiedys zabłądzi i zobaczy, że jak się chce, to można :) Na śniadanko tradycyjnie: kawka ze słodzikiem i jogurt naturalny 0% z otrębami ;)

Witam:) Ja troszkę późno się biorę za odchudzanie sylwestrowe ale wierze, że mi się uda razem z wami. Ważę 60kg przy 163cm wzrostu. Chciała bym schudnąć 4-5kg. Wiem, że to możliwe w taki krótkim czasie. Wystarczy troszkę niezdrowej głodówki. Mój plan to jedzenie jednego serka Danio dziennie i dużo zielonej herbatki i wody. Ostatnio schudłam tak 3kg w 4 dni. I nie było efekty jo-jo. Dodatkowo godzina dziennie hula hop i 15min steppera. Jedyne czego się boję to świąt. mhmm tyle pyszności na stole.

Gość grubaska :((((
MOgę się przyłączyć? Chcę schudnąć 10kg, ważę 64 :(

Gość egoisia
ja przytylam 5kg i waze 65 ;/ jestem na diecie 1200kcal,nie jem slodyczy, codziennie cwicze min na biezni , zazywam senes, ocet jablkowy i l-karnityne. na wyniki za predko.... ale moze moze :D

Gość egoisia
ja mam 166 i zazwyczaj waze 60 -59 kg ;/ ostatnio kompletnie sie nie kontrolowalam i waze 64 :D

Cześć Dziewczyny - fajnie, że sie przyłączacie :) Piszcie co jecie, żeby ewentualnie wyeliminować złe jedzonko ;) Dzisiaj cały czas jem mandarynki :D zapotrzebowanie na słodkie mam dzisiaj ogromne, dlatego ratuję się owocami. Zaczął mi się @ i mam ochotę rzucić się na lodówkę. Dzisiaj chodzą za mną domowe zapiekanki :( ale dam radę ;)

Gość Topiczdechl
....