Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejarz2000

Czasowstrzymywacz, już od 70 lat!

Polecane posty

Gość kolejarz2000

Dziwne hasło znalazłem dzisiaj w internecie (na portalu sonda24.pl jest artykuł o tym ) napisałem to w tytule. O dziwo to artykuł o ... PKP! I o dziwo w świetle ostatnich wydarzeń święta prawda (to odnośnie tego co napisali na TVN24.pl o tym koszmarze w pociągu relacji W-wa - Poznań). Jak ktoś chce znać szczegóły niech poczyta powyższe. Co sądzicie o PKP?

Gość GaszPirowski
PKP to ostatni relikt komunizmu na ziemiach odzyskanych i zagrabionych. Ostatnia ostoja, w której Kim Dzong Il i Un może swobodnie się czuć poza koreą północną. Obsługa jak w obozie jenieckim, rządzi się swoimi prawami, a cukierki karmelkowe mają zagwarantowane więcej praw (patrz dyrektywy UE), zagina czasoprzestrzeń- pociąg z godziny 17 przyjeżdża na peron o 18.45 (ale bilety nie są ważne, bo to ten z wczoraj) Nowym hasłem reklamowym powinno być: chcesz zwiedzić polskę pieszo? Wybierz się w podróż z PKP.

Gość lubie podrozowac pociagiem
:classic_cool:

Gość GaszPirowski
Ja też lubię podróżować pociągiem. Najlepiej relacji Moskwa- włodywostok, albo deutschebann

Gość ja wole relacje krajowe
:D

Gość GaszPirowski
Nie jestem zwolennikiem survivalu I zbyt mocno cenię swoje życie, żeby się w warsie pożywiać (swoją drogą skąd oni mają oryginalną PRLowską oranżadę i PRLowski schab na kartki?))

Gość to jest szkola przetrwania
dopoki pociag nie zatrzyma sie w przyslowiowym polu w Pcimiu Dolnym z niewyjasnionych blizej przyczyn na dluzszy czas i na dodatek zabraknie swiatla, nie jest zle :D

Gość alibabbka
PKP - Polska Katastrofa Po torach