Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrotce podrozujaca

czy do tej pory byly opoznienia pociagow /pospiesznych ?

Polecane posty

Gość wkrotce podrozujaca

niedlugo wybieram sie w podroz pkp przez pol polski czy byly do teraz bardzo uciazliwe opoznienia pociagow ponad np 2 h ? :) dzieki za kazda odp. ps. nie mieszkam w polsce ;)

Gość wkrotce podrozujaca
up chodzi o polaczenia miedzy Wawa- a katowicami

Gość wkrotce podrozujaca
chce w polsce otwprzyc konkurencje dla PKP. przewoz tani i wydajny:D posiadam już ursusa c330 i woz drabisniaty ktory przepisal mi w testamencie dziadek gwidon z zapizdowka:classic_cool:. trasa: warszawa wschodnia- kierunek wloszczowa. komfortowy przewoz na miekkiej i pachnacej slomie, klimatyzacja i piekne widoki:classic_cool:. liczba miejsc granulation!!!!!!! doswiadczenie: przewoz pielgrzymki emerytow Kola Gospodyn Wiejskcih na pielgrzymkę do lichenia:) niestety nie chciano nas wpusicc na autostrade ale emerytki zorganizowaly strajk samoobrony:) zapraszam

Gość asfg
skad można wiedzieć czy w danym dniu bedzie opóźnienie,tego nawet kolejarze nie przewidza.Wiesz jaka jest pogoda wiec wszystko mozliwe.Może zadzwoń do wróżki

Gość wkrotce podrozujaca
ale ja sie pytam czy do tej pory byly spore opoznienia pociagow powyzej 2 godzin ja wiem ze tego nikt nie przewidzi chodzilo tylko czy az takie opoznienia w relacjach dalekobieznych byly

Gość .../...
Były, ale to pojedyncze przypadki na całej sieci.

Gość huiuiuajacs
oczywiscie niestety byly

Gość wkrotce podrozujaca
aha ok wiec wybiore sie wczesniej do wawy by nie przegapic pozniej do katowic dzieki za odp