Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MMonia1

facet flirciarz

Polecane posty

Moi kochani, od 3 lat jestem w zwiazku z męzczyzna, ktory jak twierdzi kocha mnie ponad wszystko, wiaze sobie plany na przyszlosc ze mna, on ma 35 lat, ja 30. Jest czuly itd... Ale ma jedna (najwazniejsza) wade : uwielbia towarzystwo pieknych kobiet, jest dla nich bardzo uprzejmy, pomocny .... przed kilkoma dniami dowiedzialam sie ze bedac ze mna flirtowal smsami z byla, do niczego nie doszlo, nie spotkali sie i on zaprzestral kontaktu ze wzgledu na mnie, ale sam fakt jest naprawde zenujacy. To samo z kolezanka z pracy, ktorej jak twierdzo nie zna zbyt dobrze. A tu okazuje sie zen dzwoni do nije codziennie po pracy i rozmawiaja po 30 minut, chodza razem na spacery z psem bez mojej wiedzy. Na pewno sa jeszcze inne detale ale do nich juz dostepu nie mam. Co zrobic. Mezczyznie zalezy, jest kochajacy, ale wiem ze dobrze sie czje gdy soboe poflirtuje z innymi.Zostawic go? Darować sobie 3 lata? Zaznacze ze gdybym nie byla zbyt cwana to ukryl by to i nigdy bym sie nie dowiedziala.

Kawa na ławę, powiedz mu o tym co Ci na sercu leży. Zobaczysz jak zareaguje. Swoją drogą to niezły pies na baby z niego.

Gość widocznie kobiety
to jego pasja :)

Gość drugi Wajda
albo Dorn