Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampers sleep and play

ciąża, objawy, dolegliwości, wątpliwości

Polecane posty

dobry wieczór drogie panie. :) zacznę od początku, a więc dziś mój 32 dzień cyklu. staramy się z mężem o dziecko(pół roku) i niewiem czy już nie "wmawiam" sobie ciąży. nie mam szczególnych objawów, tylko typowo "miesiączkowe" tzn. bolące piersi i od czasu do czasu brzuch. 3 dni temu miałam taki okropny dzień, że nic mi się nie chciało i wszystko mnie denerwowało. niewiem czy to ma związek ale również wystąpiła u mnie opryszcza tzw. zimno na wardze. a raczej mi się to nie zdarza. testu narazie nie chcę robić bo nie chcę się rozczarować. dziewczyny kiedy miałyście jakieś objawy i jakie ?

Gość huiuiuajacs
hehehe opryszczka raczej nie jest objawem ciazy :P

wiem, ale tak pomyslałam , ze to moze jakas reakcja organizmu :) ale chyba juz schizuje sorry : ) mąż siedzi i się śmieję, że niedługo będę w urojonej ciąży :)

a kiedy czułyście jakieś pierwsze obajwy ?

dzięki :) za dużo się w sumie nie dowiedziałam, zresztą i tak każda kobitka jest inna i inaczej reaguje więc nie mam się co nastawiać :) trzeba czekać : )

Gość no to ja.,.,.,
no to ja dopiero mam schizę,okres spóznia sie 6 dni 1 test zrkam kilka dniobiłam 2 dni po terminie rano pozytywny,drugiego dnia nastepny negatywny narazie nie robię pocze

Gość no to ja.,.,.,
no to ja dopiero mam schizę,okres spóznia sie 6 dni, 1 test zrobiłam 2 dni po terminie rano pozytywny,drugiego dnia nastepny negatywny narazie nie robię poczekam kilka dni niewiem co myslec cos z klawiatura

Gość Ewaaaaaaa
mi sie okres spoznia juz 11 dni, dzis po poludniu zrobilam test,wyszedl pozytywnie, od 2 tygodni bol mnie piersi i czasem czuje uklucia, lekki bol w podbrzuszu ktory rwa chwile..jestem w szoku i wlasciwie nie wierze w to,ze jestemn w ciazy .,..

Gość no to ja.,.,.,
gratulacje,tez bym chciała,ale testy zwariowały