Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirigondonki56797

nigdy nie mialam org.. podczas stosunku co robic no

Polecane posty

Gość kirigondonki56797

nigdy nie mialam orgazmu pochwowego podczas stosunku .. chcialabym zobaczyc jak to jest, moje koleżanki szlają a ja nie potrafię dojść mój chłopak jest cudwony delikatny kochany sypiamy razem juz 4 lata i nigdy nie mialam orgazmu co robic?

Gość to samo miałam.....
Nigdy ze swoim chłopakiem nie miałam orgazmu pochwowego , tylko łechtaczkowy. Trafiła mi się przypadkowo zmiana partnera tj. byłam na szkoleniu z firmy i poznałam kursanta, który po zapoznaniu się zamieszkaliśmy w jednym pokoju. Po długich rozmowach i kilku lampkach białego wina i wspólnej kąpieli, przystąpił do wspaniałych pieszczot, które doprowadził do orgazmu i pierwszy raz w życiu obfitych wytrysków. W końcowej fazie jak wszedł swoją maczugą dostałam pierwszy raz orgazmu pochwowego połączonego ponownie wytryskiem, aż się przestraszyłam po zakończeniu skąd się tyle płynu bierze. Po ponownej kąpieli i pieszczotach znowu dostałam orgazmu, po którym zasnęłam mając jego penisa w środku. Porównując technikę pieszczot dwóch panów, to doszłam do wniosku, że pierwszy mój chłopak nie robił to właściwie, krótko i szybko, a tu trzeba powoli rozpalać dziewczynę. Rozstałam się z tym pierwszym chłopakiem, ze stwierdzeniem, że jesteśmy nie dopasowani i mam innego chłopaka, z którym czuję się bardzo dobrze. Zrezygnowałam z jego bogactwa, przedsiębiorczości z jego pracy, bo u niego byłam sekretarką. Straciłam dużo, ale zyskałam idealnego kochanka, z którym się czuję bardzo dobrze . Nie chciałam oszukiwać i zdradzać temu pierwszemu