Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Trochę dygam, poznałem kobietę na sympatii...

Polecane posty

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Znalazłem na sympatii naprawdę fajną kobietę, ponad 30 lat, ja trochę ponad 20, więc nie robiłem sobie szans, tym bardziej, że ona wygląda bardzo dobrze, ładna, szczupła, z dużym biustem. No ale puściłem jej oczko, czemu nie. Ku mojemu zdziwieniu odwzajemniła je i zaczęła ze mną grać w flirt (taka gierka na sympatii jeśli ktoś nie wie). Podałem jej swój numer gg i tutaj też zaczęliśmy gadać. Trochę chyba za bardzo się wzniosłem z tego wszystkiego, bo spodobałem się jej i wiek jej nie przeszkadza. Trochę się spiąłem żeby dobrze wypaść. Nie wiem czemu, ale gdy ktoś mi się podobam to tracę jakoś inwencję i popełniam gafy. Jednak wydaje mi się, że ostatecznie było dobrze. Zależy mi na tej znajomości, bo kobietka naprawdę super i do tego dobrze się z nią pisze. Boję się tylko, że może jej nadskakuję czy coś. Jak się zachowywać żeby jej nie zniechęcić? Bo mam wrażenie, że w każdej chwili może zmienić zdanie o mnie i przestanę się jej podobać. Popadam w jakieś paranoje... Pomocy!

Gość TakTakTakNienieNIe
Powodzenia jednak pamiętaj, że na tego typu portalach w WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW chodzi o dobrą zabawę, ruchańsko, niewinny flirt albo takie sobie pierdzielenie dla podniesienia swego ego pół żartem pół serio. Życzę powodzenia jednak zawsze bierz pod uwagę, że babka może chcieć tylko jednego więc nie masz się co spinać - bądź sobą:)

Gość TakTakTakNienieNIe
Powodzenia jednak pamiętaj, że na tego typu portalach w WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW chodzi o dobrą zabawę, ruchańsko, niewinny flirt albo takie sobie pierdzielenie dla podniesienia swego ego pół żartem pół serio. Życzę powodzenia jednak zawsze bierz pod uwagę, że babka może chcieć tylko jednego więc nie masz się co spinać - bądź sobą:)

Gość bewsztyczek sxxx
a czego od niej oczekujesz?

Gość TakTakTakNienieNIe
Powodzenia jednak pamiętaj, że na tego typu portalach w WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW chodzi o dobrą zabawę, ruchańsko, niewinny flirt albo takie sobie pierdzielenie dla podniesienia swego ego pół żartem pół serio. Życzę powodzenia jednak zawsze bierz pod uwagę, że babka może chcieć tylko jednego więc nie masz się co spinać - bądź sobą:) P.S. Kurwa, co się dzieje z cafe i komentarzami

Gość Doda Rutowicz
zjedz kupe

Gość nie chce ..
Cie martwic,ale kobity po 30-stce potrzebuja twardych facetow,a nie zakompleksionych chlopaczkow.A po Twoim poscie widac,ze pewnosci i wiary w siebie to zbyt duzo nie masz....

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja wiem o co tam chodzi, spokojnie :) A dygam, bo ona bardzo mi się podoba i po prostu chcę dobre wrażenie robić. Coś w tym dziwnego? Spotykałem się już ze starszą i mimo, że ona też była ładna to nie miałem czegoś takiego, a teraz się spinam. Skończyliśmy gadać na gg, bo ona chciała iść wykąpać i położyć się, ale widzę, że jest na sympatii i zaczynam głupieć. Co ja odwalam? :D

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Podobam się jej, więc nie jest ze mną źle. Po prostu nie sądziłem, że starszej, tak dobrze wyglądającej kobiecie mogę się spodobać i teraz nie chcę żeby się jej odmieniło ;)

Gość bewsztyczek sxxx
kiedy planujesz przeniesc znajomosc do reala? Po tym co piszesz wydaje mi sie ze jestes niedojrzaly emocjonalnie i jarasz sie jakas starsza ladna kobieta tylko dlatego ze akurat zwrocila na ciebie uwage troch zenujace,

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrr
To się mylisz, bo już spotykałem się ze starszymi kobietami, które też były ładne i zadbane. A ta po prostu baaaaaardzo mi się podoba, jest w moim guście. Czy wy ludzie nie ekscytujecie się gdy interesuje się wami ktoś kto się wam podoba? :) Dopiero przed paroma godzinami się poznaliśmy, więc trudno powiedzieć kiedy coś w realu się stanie. Trochę źle, bo ja za 2 dni wyjeżdżam z miasta, w którym studiuję i nie będzie mnie do końca roku już. Dopiero od stycznia. Zastanawiam się czy to nie będzie miało złego wpływu na naszą znajomość, bo lepiej byłoby się chyba spotkać jak najwcześniej?