Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyun6uyuiyt

Puder mineralny - czu mozna go zmieszac z plynnym podkladem??

Polecane posty

Gość tyun6uyuiyt

jest bjuz nasza rodzima firma robiaca mineraly - pixie. chcialam sobie kupic kilka probek,ale myslalam o tym zeby mieszac je na rece z podkladem Lirene, bo moj pedzel kabuki jest tragiczny a nie mam kasy na nowy,poza tym wole plynne pudry.co wy na to?

Gość tyun6uyuiyt
upup

Moim zdaniem to mija się z celem. Po co stosować minerały skoro masz zamiar mieszac je z fluidem? Zostań przy tym czego używasz skoro Ci odpowiada :)

Gość gtythtutuy
nie odpowiada mi do konca,odpowiada tylko kolor i forma czyli plynnosc.. a zmieszac chcialam zeby podniesc walory zdrowotne, kryjace i uzyskiwac rozne kolory np ciemniejszy na policzki po zmieszaniu ciemniejszego pudru mineralnego

Gość sunparadiseuk
ja uzywam mineralow bare minerals i jest super, nie trzeba juz fluidu, wiec mysle ze nie potrzebnie meczylabys skore twarzy :)

Gość gtythtutuy
ale nie stac mnie na kabuki wiec nie mialabym jak nakladac, pytam o cos innego niz to,kto uzywa pudrow mineralnch,pytam o mieszaniue

Gość gtythtutuy
poza tym czuje ze same mineraly wysuszaja mi twarz,czasami mam suche skorki.przy podkladach plynnych tego nie ma