Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meks89

Tester perfum-swieta

Polecane posty

Witam.. Bylem w perfumerii z mysla o kupieniu dziewczynie na swieta perfumu.. Wybralem DKNY - Be Delicious, mega mi sie spodobal.. jednak w domu znalazlem na stronie dolce.pl promocje(jest to sprawdzona strona, nieraz kupowalem zapachy i bylem mega zadowolony), Znalazlem za 140zł 50ml.. nie zastanawiajac sie, od razu kupilem iz robilem przelew.. Jednak, jak sie okazalo jest to tester :/ Przyszedl mi w tekturowym opakowaniu... fakt, Flakon jest identyczny, nie ma roznicy.. jednak wstyd mi dac takie cos na prezent. Caly entuzjazm opadl.. Jak byscie sie poczuly, dostajac takie cos? Jestem mega zly na siebie, mial byc idealny prezent, a bedzie klapa.

Gość mnie to tam rybkaaaa
hm mnie by to nie różniło róznicy skoro to są te perfumy i 50 ml ja bym się ucieszła(właśnie się zastanawiam czy nie kupić tego zapachu mamie) ale zalezy jaka twoja dziewczyna jest czy przywiązuje dużą wage do opakowania i czy taka księżniczka z niej czy nie, mnie by to w sumie koło dupy latało, tym bardziej ze i tak dosc konkretny i nienajtańszy prezent.