Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meks89

Tester perfum na prezent

Polecane posty

Witam.. Bylem w perfumerii z mysla o kupieniu dziewczynie na swieta perfumu.. Wybralem DKNY - Be Delicious, mega mi sie spodobal.. jednak w domu znalazlem na stronie dolce.pl promocj(jest to sprawdzona strona , nieraz kupowalem zapachy i bylem mega zadowolony), Znalazlem za 140zł 50ml.. nie zastanawiajac sie, od razu kupilem iz robilem przelew.. Jednak, jak sie okazalo jest to tester :/ Przyszedl mi w tekturowym opakowaniu... fakt, Flakon jest identyczny, nie ma roznicy.. jednak wstyd mi dac takie cos na prezent. Caly entuzjazm opadl.. Jak byscie sie poczuly, dostajac takie cos? Jestem mega zly na siebie, mial byc idealny prezent, a bedzie klapa.

Gość bellaaaaaaaaa
hmm no nie jest źle ;) dokup jakiś drobiazg do tego :)

Gość tylko jedenmnie kręci na kafe
i jszcze próbki kremów zorganizuj:classic_cool:

Po prostu jej powiedz, że nie doczytałeś i kupiłeś tester. Myślę, że nie będzie zła ;) Ponoć testery sa trwalsze, dłużej pachną, więc może to plus nawet ;) :P

Gość abecadlo z krakowa
Wiesz co. a moze po prostu wywal to opakowanie i jakos ladnie ozdob ten perfum? Jakas kokarde przyczep ,dolacz liscik co Ty na to? ona pomysli,ze tak mialo byc :D

Kupie przyklejana kokarde i powiem, ze niechcacy zamowilem tester, dla tego bez pudelka, bo przyszlo w zwyklym tekturowym.. Mam nadzieje, ze sie nie poczuje dziwnie i spodoba jej sie ten zapach :-) Bo kupuje, opierajac sie na swoim guscie, myslac o tym jak chce zeby pachniala:D Podoba wam sie ten zapach, o ile znacie?

Który kolor flakonu? Ja je tylko odróżniam ;) Sama mam zielone i są fajne, bardzo je lubie:) Pomysł z kokardą super;)

Zapach paskudny i bardzo popularny w ostatnim roku. Pomysl z kokarda genialny:) Mysle, ze sie nie obrazi. W sumie opakowanie nie jest takie wazne.

Czemu paskudny? Mi sie wydaje, ze jest delikatny i nie rzucajacy sie, nie jest duszacy

Ile bab tyle zdań :) Znasz tą dziewczynę, więc pewnie wiesz jakie mniej więcej lubi zapachy, jaka jest. Wybrałeś delikatny zapach i pewnie taki będzie do niej pasował i jej się spodoba :) Nie ma co pytać, bo tylko się niepotrzebnie zdenerwujesz. ;)

Gość a ja ide wlasnie
tez uzywalam do niedawna tego perfum sliczny zapach...niestety juz mi sie skonczyl mysle ze bedzie zadowolona:)mojemu narzeczonemu tez podobal sie ten perfum:)

Możesz poprosić w kwiaciarni żeby opakowali Ci folią do środka włożyli te kolorowe sianko (nie wiem jak się to nazywa:P) przewiązali kokardką i będzie ślicznie i oryginalnie :)

ucielo mi post. W kazdym razie 'ten perfum' rozbawilo mnie do lez:) Zapach oklepany, wszedzie go bylo czuc, w windzie, na ulicy, w pracy. Az dusi. Ale.. o gustach sie nie dyskutuje. To z siankiem z kwiaciarni swietne.

Dzieki, wlasnie zapodales/as mi genialny pomysl:D Wlasnie tak zrobie :-)

Gość cos ty....
ja bym sie nie obrazila powiesz ze to przez pomylke i bedzie spoko; a prawdą jest ze testery sa poprostu lepsze, bo potencjalne klient wącha własnie tester i ma mu sie bardzo spodobac;)moja kolezanka bardzo testery sobie chwali( sa trwalsze dłużej pachna na skorze ) udany zakup:) pozdrawiam:D🖐️

Gość cos ty....
osobiscie dla mnie testery sa po prostu lepsze, bo dluzej pachna :)

Niestety, nie wiedzialem ze ten zapach jest tak popularny, no ale lepiej pachniec ladnie czyms popularnym, niz czyms oryginalnym niz tandetą.. Co do tego "ten perfum", nie dopisalem "u", zwykla pomylka na klawiaturze.. Mysle, ze nie ma roznicy miedzy normalnym a testerem i jest taki sam % koncentratu, roznica tylko w opakowaniu i czesto maja napiasne "tester"

Gość sedfweffdsedf
ja bym się nie obraziła mój mąż mi nid nie kupuje, bo niegdy nie może zdążyc hehe

Gość do autora meks89
meks - pudełko wyrzuć, idź do kwiaciarni i poproś o zapakowanie tego flakonu w folie przeźroczystą itd. to jest lepsze wyjście niż dawanie w kartonie

Gość i juz 24 pieski zostaly
''ten perfumu'' tez oryginalnie :P