Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Samtność w realu, czy przyjaźń przez neta?

Polecane posty

The Man-- jeśli zgłosiłeś do usuniecia będe musiał się pospieszyć z kopiowaniem i przenieść do annałów tylko mi wiadomych:D

Karola w pracy-- kolokwialnie mówiąć "śmiećmi" kafeteryjnymi nie nalezy się przejmować.DEGRENGOLADA zaczęła się od 2008 ri trwa.Kierownictwo jest bezsilne.

Kasander, z tego co zdąrzyłem zauważyć (po niektórych postach w koszu) to ludzie proszą się ''kolejny raz'' o usunięcie topików, więc może i mój zostanie przeoczony i nie usunięty, kto wie.. Jestem osobą o dużej wierze, lecz małym szczęściu :D zobaczymy co ma większą siłę przebicia, ponoć wiara czyni cuda :)

zosia samosia1-- kiedyś otrzymałaś same i dużo😘 i nie byłaś "wniebowzieta":D:P:D

The Man-- mozesz iść i odwołać.przynajmniej oszczędzisz mnie pośpiechu i bycia tutaj dłuższego:D

:D:D:D Sorry muszę cosik przygotować.Na trochę oddalam się lecz się zjawię. Karola równiez mi miło sorry,ze zaangazowałem się w rozmowę z znajoma;)

"Jestem osobą o dużej wierze, lecz małym szczęściu " Jak wierzysz to szczęście przyjdzie, pozytywne myślenie wskazane, chyba musimy Cię trochę wspomóc. Masz 23 lata (prawie), a piszesz jak nie jeden trzydziestolatek- to już Ci napisałam wczoraj, wnioskuje że nie głupi z Ciebie chłopak, to widać po pisowni, więc skąd u Cibie brak pewności siebie? Wiem że niekiedy życie nas wystawia na próby, ale kto powiedział że zawsze musi być pięknie?

Kasander, w sumie mógłbym ale nie wiem czy jest sens. :) Temat już i tak oficialnie można uznać za zamknięty, kto do mnie napisał to napisał, kto zrozumiał mój punkt widzenia, to rozumie. Teraz to tylko pomarańcze będą sie mnożyć niepotrzebnie, choć nie powiem ale i tak moje pomarańczki były bardzo łaskawe o dziwo :D Na innych topikach z tego co widzę, to się krew leje i zęby zgrzytają.. :P

Karola w pracy, brak pewności siebie to stąd, że jestem enneagramową 9, w dodatku introwertykiem, lecz z przejawami ekstrawertyzmu, o! :D

Karola w pracy-- jestem tego samego zdania:classic_cool: Zosia przecież zapytałaś wczoraj czy mnie rozpoznasz.Więc?:P:P:P

Jeśli nie chcesz ponownie tam zawitać podam Ci link z mojego nieczynnego tematu.OKI?