Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Samtność w realu, czy przyjaźń przez neta?

Polecane posty

Gość zabrumienie topiku
Na taka kretynke jak ty brumico szkoda klawiatury. Z zawsze szczergo moglabys wziac przyklad, do twego zabrumionego lba nic nie dociera i nie dotrze.

Gość janusz w orencz.
po kiego chooja sie tu produkujecie------------brum jest na rencie inwalidzkiej:D:D:D:D:D:D

Gość TO desznik vel duch cafe
vel 100 innych nickow w pomaranczy Co się stało? Polacy nie gęsi swój język mają-Mikołaj rej Gęgege [zgłoś do usunięcia] Co się stało? StaIingrad-- jeatem nieobliczalnym prawiczkiem.Dobrzy ludzie pomóżcie abym stracił w końcu dziewictwo 4 krzyżyk juz dobiega

Gość No i wściekłe wilczki sa na
Topie:P:D

Gość No i wściekłe wilczki sa na
Dzienks za uznanie i pamięć.:D:P:D Sam już zapomniałem o tym nicku:D

Gość .Podaj chociaż jaka.
Część Polski. W jakim regionie? Nie musisz podawać nawet miasta jak mieszkasz w małym... Ale ja mam doświadczenia w netowych przyjaźniąch i jeśli mieszkasz blisko mnie to chyba się odezwę :)

Gość miasto male czy wies
?

''miasto male czy wies'' miasto. ''.Podaj chociaż jaka. Część Polski. W jakim regionie? Nie musisz podawać nawet miasta jak mieszkasz w małym... Ale ja mam doświadczenia w netowych przyjaźniąch i jeśli mieszkasz blisko mnie to chyba się odezwę '' Na kafe nei podam. :) Chyba, że Ty podasz skad jesteś, to Ci mogę powiedzieć czy mieszkamy blisko siebie :P Wybacz. Mogliby już zamknąc ten temat i tak będę tylko do neidzieli, a robi się tylko wiekszy śmietnik. Miałem sen proroczy powiem Wam, tak dziś to miało miejsce i teraz zastanawiam się czy dobrze robiłem, że w ogole napisałem tutaj ten temat. Okazuje się, że co prawda tak jak pisałem nie mam w realu ludzi, którzy by mnie wspierali, ale zapomniałem, że przecież mam kogoś kto przynajmniej mnie wysłucha. A nawet mam dwie takie osoby. Człowiek nie docenia tego co ma. Jestem egoistą i hipokrytą, bo jedna z tych osób - mój brat, sam nie raz potrzebował wsparcia a ja jedynie słuchałem. Nie widziałem tego, nie rozumiałem może.. może byłem zbyt skupiony na swoich problamch. Ludzie to egoiści, myślą że tylko im się należy szczęście, że tylko ''oni'' mają problemy, nikt inny. Będac tak oślepionym, nie zauważamy wielu istotnych rzeczy. Jednak to nie zmienia faktu, że wierze w internetowe znajomości i przyjaźnie. Pozdrawiam.

The Man:) Moze właśnie musiałes załozyc ten topik ,aby zrozumiec ,jak wspaniałego masz brata i jeszcze inna osobę.Życze Ci powodzenia Skoro temat ma byc usunięty juz niedługo,więc zanim to nastapi życzę wszystkim tu piszacym Wesołych, zdrowych ,spokojnych i bardzo rodzinnych Świąt i szczęśliwego nowego roku. Równiez udanego Sylwestra.:)

Gość piszcie piszcie
man pierdola z ciebie

Gość janusz w orencz.
wszyscy skacowani---:D:D

Gość laptop i piwo przed lapkiem
Oto The Man buahahhahhhhhhaa

Gość .The Man
Pije belta :D

Gość D.u.p.a. B.l.a.d.a
Co do piwa - czyli jak sądzę posiadasz odpowiedniej wielkości "mięsień" piwny ;-D ;-D ;-D

Gość Nie odpowiadasz.o
Nie odpowiadasz czyli to prawda tak? ;-D ;-D

''Co do piwa - czyli jak sądzę posiadasz odpowiedniej wielkości "mięsień" piwny ;-D ;-D ;'' Hehe nie nie, nie w tym rzecz :) ja mam słabą głowe.. bardzo słabą... :D

Gość D.u.p.a b.l.a.d.a
No to jak się ma słaba to się nie "chla" ;-D ale jeśli nie masz mięśnia piwnego to znaczy że nie jesteś misiaczkiem a ja lubię misiaczki... ;-( kochanego ciałka nigdy nie za wiele... :-D

Gość D.u.p.a b.l.a.d.a
I jeszcze jedno ważne pytanie czy preferujesz gdy Twoja towarzyszka życia jest szczupła czy wolisz gdy ma czym oddychać? ;-D

Gość D.u.p.a b.l.a.d.a
Zasadzi mi ktos dzisiaj czy nie 😭

Gość D.u.p.a b.l.a.d.a
Ej podszyw spadaj banany pompowac ;)

Gość D.u.p.a nie blada
Oj no wiecie co :D spłoszyliscie chłopaczyne :p poszedł sobie bo się pewnie zawstydził ;D

Gość Duchu to co robisz jest podłe
:(

Gość D.u.p.a nie blada
Jaki duchu?

Odbija wam już dokładnie.Gdzie nie wejdę tam ducha ktoś widzi:D:P:D Mniej ćpania i lepiej będziesz widziała matolku:D