Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Samtność w realu, czy przyjaźń przez neta?

Polecane posty

Gość Thę Man
💤😭💤😭

Eh.. Zmuszacie mnie bym złamał obietnicę i wrócił na kafe.. :) Dostałem cynk od pewnej osoby z kafe, że coś się dzieję na moim topiku. Liczyłem, że zostanie zamknęty już długo, długo wcześniej jednak tak się nie stało a honoru trzeba bronić więc zaczynami. A i przy okazji witam wszystkich w tym nowym, jakżde dla mnie pechowym 2011. :) ''ogólnie sądzę, że facet ma niezłe branie teraz przez to i pewnie nie może się odgonić od meili'' Nie, nie i jeszcze raz nie!!! Emailuje teraz tylko z jedną osobą i to tak jedna wiadomość na 1-2 dni. Jeśli mam byc szczery. Na gg mam pare osób to fakt, ale kto ze mna pisał/pisze wie jak to wyglada. Jakaś tam krótka rozmowa, wiadomość na 2-3 dni. Bryalntowa noc może potwierdzić. :) Ani nie jestem nachalny, ani nie liczę na atencje. Nie mam teraz wiele czasu by rozmawiać, ale dziekuje tym osobom które napisały i myśle, że zawsze (lub w miare możliwości) będą mogły na mnie liczyć, zapytać o coś, pogadać choć nie wymagam i nie siedze przed komputerem z wybauszonym jęzorem, czekajac aż ktoś się odezwie. ''The Man to Levviatan'' Widziałem już ten nick na forum, choć byłem tutaj dość krótko, ale nic więcej mnie z tym nickiem nie łączy. The Man, to the man - Levviatan - to Levviatan, dwie różne osoby choć możliwe, że łączą nas jakieś podobne cechy, czy doświadczenei życiowe. bezimienna1985 Powiem Ci jedno, kobiecej intuicji to Ty nie masz za grosz. :) Ale mogę odpowiedzieć Ci jeszcze na jakieś pytania, chociaż prawdopodobnie nie uda mi się udowodnić Tobie, że jestem kimś zupełnie innym niż myślisz. Mimo wszystko Pozdrawiam.

Gość PANIE BUCKU JO ZEM PROSTY ZBUJ
zECHNIENIEDZIOŁĄE EM BO INNW ABY VHXCTWYŚCNJENIMONE SAM RAB SA TAERKI WYSPKIE PANUCKA COGDZIEĄTAKZSTSC REBOUNOHJE VXCF jO AIEM PODDAHE INO MIZMYŚLOŁŹECHi ŃAEM YUCK WSYCKICHROXUOLOLI BANDYTY VOBY NIWYEDZUOMKBAK HEEEEEEEEJJJJ:" CO TO SIE Z TYSWIOTN MOPBROBJŁWICO LS WAS ZE SIRCH NO TYŚZEŚPOCHOŁNOKNIKMIUCSE DZT PALOJTY BEDZITWSYKO XTGR JAKOZEMJI NIE IDZIE PANPCK BAPOIJTA SE CHOBY C ZA WA ZEM MES TU PSYKCHOŁ PANIOSKU ZEW KNAJPJINV ŹROŁ CO W PYSKO MOLOZŁBINH BSIFT WIDXXIE Ł W

Gość PANIE BUCKU JO ZEM PROSTY ZBUJ
ZRZYNMŁUMINO RTSKJE NOCOŁOKMMOCH ,WYSOŁSE WRSOŁVIEDAMSSKIWEGO ROBISEMBA MOGE BOJOJIUWAPAN HEJ DZIEWRCKOTEA BISIE SKWRECKUDYHBVHMUSUNHVVAILEJTE CICWW 2WZWYV NIE CYTOZEM BO wNTyŁOPKPRNDĄNMHMOS OSCYŁONANSEMCZDY OCKUSEMŁEN SIE ALE SAHCJUS W KSMERKACGPLUSKUIO WIDCITA ILEFUS HENULNUTE POSLIMMYSE BADVHCNJIŁO KMNBVCX bOTECKO TYHŻECTMITO COTUJHŁOPKINGCESTB TRABY BYŁO ŻDCHSe MYŁOŁŻĄSAYB

Gość ---/
A i przy okazji witam wszystkich w tym nowym, jakżde dla mnie pechowym 2011. " Czemu pechowym :O

Gość hahhhhahhahaaaa
Przeciez Leviatan to prawik ,ktory kisi od lat na kafe , taki lizodup slodko pierdzacy:D:D:D:D:D Dajta spokoj:D:D:D:D:D:D

Gość kto bajeruje
"bezimienna1985 tak to on przyznał mi się w meilu" to jak jest do chooja pana , skoro napisal w mailu ze to leviatan ?

Gość The Mąn
Chuj wie jak jest :D

Gość The Mań
:O:(

Gość Thę Man
sram

''tak to on przyznał mi się w meilu'' Tzn? Że Leviatan przyznał, że jest The Manem, czy że The Man przyznał że jest Leviatanem? Bo to jest zasadnicza różnica, a ja sobie nie przypominam bym komukolwiek mówił coś o jakimś Leviatanie. Bezimienna, próbuj dalej bo widze, że Twoje prowokacje zaczynają odnosić jakieś skutki. Już pewnie zdąrzyłaś namieszać nie jednej pomarańczy w tej jej pomarańczowej głowce ale ja już więcej tutaj nie napiszę, bo nie mam zamiaru sie niepotrzebnie złościć i stresować bo ktoś sobie coś ubzdurał. Na koniec powiem Ci jeszcze jedną rzecz. Jak rozstałęm się z byłą, to też przez jakiś czas gdy rozmawiałem z jakaś dziewczyną, która miała tak samo na imię jak moja dziewczyna, doszukiwałem się jakichś podobieństw. Może to dziwne, ale pewnie Ty też masz coś podobnego z Leviatanem, tyle tylko że porównujesz nie ze względu na imię, ale na sposób wypowiedzi. Idz do psychologa, Pozdrawiam. :)

Gość pomarańczkowatty
up

Gość pomarańczkowatty
up

Gość pomarańczkowatty
up

Gość pomarańczkowatty
up

Gość pomarańczkowatty
up

Gość pomarańczkowatty
up