Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Samtność w realu, czy przyjaźń przez neta?

Polecane posty

Gość The Mannnnnnn
życie jest po to aby z wszystkiego się śmiać

Gość The Mannnnnnn
sory, wszedł bym na moim czarnym ale hasło mi nie chce wejść. Nie wiem co się stało

Gość The Mannnnnnn
Podszywie nie żartuj sobie, tu jest poważny temat

Gość The Mannnnnnn
no z takich to tylko płakać, ale należy być tolerancyjnym wobec ludzi z problemami wewnętrznymi :)

Gość The Mannnnnnnn
Mam was w dupie orange- ale z czego ja zalewam??? bo nie zrozumiałem

Gość The Mannnnnnnn
pisałem, że hasło mi nie wchodzi. Może bloka dostałem, nie wiem. Chciałem odświeżyć temat tylko

Gość The Mannnnnnnn
uczyń jak dasz radę, szczerze wątpię

Gość The Mannnnnnnnnn
w ten sposób też chyba dał bym radę :) Chodziło mi o nick The Man dokładnie. Ale ok, mój email jest w stopce na moim czarnym sebastianthenoone@ gmail.com

Gość The Mannnnnnnnnn
***Dekadencki Wojownik*** cafe- ale o co ci w ogóle chodzi??? Przecież wiem ile tematów zakładałem. Co to ma do rzeczy???

Gość The Mannnnnnnnnn
chodzi co o to, że nie podałem meila??? To daj na stronę numer 1 tego topu i tam masz pod moją wypowiedzią. Bo nie rozumiem jakoś ciebie

Gość The Mannnnnnnnnn
offermo są to tematy, na które nie byłbyś w stanie się udzielić, więc wybacz ale nie podam

Gość marfik
hej przypadkiem natrafiłam na Twój post, chciałam odpisać ale masz niewidoczny numer gg... pozdrawiam:)

Gość The Mannnnnnnnnn
marfik- napisz na meila, gg mi szwankuje coś teraz

Gość marfik
a jaki jest Twój email? nie widzę go:)

Gość The Mannnnnnnnnn
sebastianthenoone@gmail.com

Gość The Mannnnnnnnnn
muszę już lecieć, napiszę jutro

Pan 'the mannnnn' czy coś tam, sobie nie zaczerni nicka bo niestety on już jest zajęty. Nie rozumiem po co ta cała farsa? Nie wiem co daje to podszywanie się, rajcuje cie to? coś nie tak z tobą? Nie ważne, w każdym razie witam po długiej nieobecności i miałem nadzieję, że juz tutaj nie bede miał okazji przesiadywać, głownie przez to całe chamstwo, chociaż staram się was rozumieć, zimno na dworze, nuda, trzeba się pobawić cudzym kosztem i zgrywać cwaniaka i intyligynta. Nie wiem też co miało na celu wklejenie tych moich postów i tematów a takze opisy w profilu? Wiekszość moich postów powstała w tym temacie, antimatter - zespoł którego słucham, oraz mój dawny nick na kafe a to z kolei nie ma nic wspolnego z buddyzmem ani reinkarnacją, nie rozumiem zależności. Chociaż ok, nie czytałem wszystkiego co pisali podszywacze podczas mojej nieobecności, więc czepiać się nie będe. Nie bede wnikał, nie obchodzi mnie to. Mimo wszystko pozdrawiam wytrwałych podszywaczy i tych mniej wytrwałych, którzy daja się nabierać. Powiem tylko jedno - zawsze bede tutaj pisał pod czarnym sztandarem ;p reszta pomarańczowych the manów, to podróbki made in korea i tyle na ten temat. Z góry przepraszam za ich wybryki. ps. A i pewnie znów ktoś mnei oskarży że specialnie założyłem ten temat żeby ''wyrywać'' Właśnie nie i powiem to samo co mówiłem miesiac temu: pisze z tymi samymi osobami co wcześniej - trzema, nie często i normalnie, bez żadnych zobowiazań itp. Do podrywacza-debila mi daleko i też niestety ale gejem nie jestem, przepraszam że co niektórych rozczarowałem. :)

ps 2. podać maila z pierwszej strony tego topiku, to każdy głupi może. Specialnie po niedługim czasie go usunałem ze stopki, bo czułem że takie podszywanie bedzie miało miejsce. Szkoda tylko, że gdy się tutaj zapisuje zmiany, nie są to zmiany we wszystkich postach jak to ma miejsce na każdym ''normalnym'' forum. No ale niestety juz nic nei da sie zrobić, kto chciał porozmawiać na poważnie to się odezwał, zanim ten topik osiągnął 10 stron. Reszta to jakaś farsa, której nadal nei potrafie zrozumieć chociaż mam duze poczucie humoru. Jest masa portali randkowych, ludzie szukają nie tylko miłości ani przygody, szybkiego numerku itp, ale także po prostu ludzi z którymi można porozmawiać o wpolnych zainteresowaniach i podobnych życiowych przeżyciach. Nie zawsze łatwo jest znaleść takie osoby na realu, a net daje taka możliwość i to chyba nic złego i nei rozumiem czemu tak wiele ludzi jeszcze sie temu dziwi, z jaskiń dopiero wyszliście? Zrozumiałbym jakby internet był czymś nowym, ale w tej sytuacji chce mi się po prostu śmiać z takiego zacofanego podejścia. Daje głowie uciąć, że wiekszość tych podszywaczy siedzi na portalach randkowych, lub na innych redtubach itp. Witaj offermo ;p

Gość theman.site:f.kafeteria.pl
theman.site:f.kafeteria.pl Tak sie szuka nikow z kafe

Gość The Mannnnnnnnnnnnnnnnn
The Manie jak jesteś taki do przodu to po co się zajmujesz takimi pierdołami? Pisałeś, że będziesz tu całe 7 dni a wystarczy ciebie troszeczkę sprowokować i lecisz jak lessi z powrotem. No czegoś tu nie rozumiem. Masz teorie na każdy temat i postanowienia a jak przyjdzie co do czego to naginasz swoje zasady. Dziwi mnie to i dziwi mnie to, że normalne łanie na to lecą (te trzy co napisałeś). APROPOS każdy normalny się domyślił, że jestem podszywem, więc wyluzuj gumy

oj żal mi takich ludzi jak ty oj żal

***Dekadencki Wojownik*** cafe sam jesteś cymbałem :)

"z jaskiń dopiero wyszliście?" no a jak, ale zaraz wracam bo maczugi zapomniałem

"czemu tego durnia nie mozna wyszukac?" bo on się kamufluje i ma 10 nicków czarnych na jednym koncie