Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123zawiedziona123

dupek

Polecane posty

Gość 123zawiedziona123

Wyslal smsa ze nie pasujemy do siebie, ze to ze tamto... w nocy, nie mial odwagi powiedziec mi wprost. I teraz nie spie. Czekac do rana? Czy lepiej go olac?

Gość Szywia7741
Olac

Gość 123zawiedziona123
No wlasnie mam. Nie wiem, czy jest sens w ogole mu odpisywac? No idiota normalnie. Ja nie wiem, wszyscy faceci to takie dupki?

Gość Szywia7741
Zachowal sie nie odpowiedzialnie takie zeczy mowi sie wprost a nie przez sms.zerwal z toba?

Gość Szywia7741
Nie odpisuj daj sobie spokuj .

Gość 123zawiedziona123
Szywia, no wiesz, sama nie wiem, powiedzial ze to nie ma sensu i ze nie pasujemy do siebie tak jak wczesniej napisalam i on sie musi zastanowic. Tylko nad czym? Tej odpowiedzi juz nie uzyskalam. Niby nie zerwal, ale ja sie zastanawiam czy nie lepiej mu rano powiedziec, ze to juz koniec, bo co on sobie wyobraza.

kolejny pokazał swoją męską odwagę :D nie masz sie czym przejmować, nie jest wart, chyba ze w sposób jaki Cie potraktował, bo jak śmiecia to na pewno

Gość 123zawiedziona123
No idiota normalnie, jest sens w ogle z nim wiazac przyszlosc? Do tej pory niby wszystko w porzadku bylo. Zapewnial, ze kocha, ze chce byc ze mna. A teraz raptem co? Nie wierze ze poszedl z kumplami na piwo i tak mu raptem odwalilo. Nigdy mu nie zabranialam chodzic przeciez. Wiec co sie moglo stac?

Gość 123zawiedziona123
A mialyscie jakis taki przypadek w ogole? Ze pozniej bylo dobrze, czy to juz stracone?

A liczysz na cos wiecej po tym jak cie potraktował? Jesli liczysz to nie dziwie ze facet cie nie szanuje skoro sama nie potrafisz

Gość 123zawiedziona123
A jak tu liczyc? Pytam na przyszlosc, czy wszyscy sa tacy? Bo z mojego doswiadczenia i moich znajomych wynika, ze to wszystko dupki. A Ty masz jakiegos normalnego chociaz?

Gość Szywia7741
Tylko zawraca ci glowe zamiast odrazu sie zastanowic nad waszym zwiaskiem. Ile on ma lat?

Gość 123zawiedziona123
No wlasnie ma 26, a zachowuje sie jak dzieciak. Wiec chyba to juz nie ma sensu zupelnie. Kurcze, a myslalam ze on jest jakis normalny. Widac nie mam szczescia do facetow.

Gość Szywia7741
80% to dupki.ja narazie nikogo nie mam .

Gość 123zawiedziona123
No to ja chyba tez bede sama, bo po co mi taki facet, przez ktorego w nocy nie spie? I jeszcze jak glupia sie zastanawiam czy mu sie nic nie stalo. No beznadziejna jestem :(

Gość Szywia7741
Ja tez nie mam szczescia do facetów.

Gość 123zawiedziona123
No, ale mam nadzieje ze chociaz nie do tego stopnia. Zeby dorosly facet tak sie zachowywal. Ja mam 24 lata co by nie bylo watpliwosci i nie pojawily sie komentarze ze niby dziecko jestem.

Gość Szywia7741
Jak chcesz to przeczytaj na temacie do facetow kiedy chodzi wam o sex akurat jest na pierwszej stronie.tam opisalam jak potrakowal mnie ostatnio facet. Pod tym samym pseldonimem