Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1920mala1910

Lumpeksy Łódź

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Co myślicie o lumpeksach? Można znalesć cos fajnego? Chodzicie tam? A może się wstydzicie? Ja byłam zar w życiu bardzo dawno temu. Zawsze się wsstydziłam... i uważałam że tylko chodza tam starsze osoby i że sa tam sam łachy. Wolę kupować w galeriach i dla tego tylko raz byłam. Ale powiem wam że do wczoraj czytam kilka postów na różnych forach i się zdziwiłam że dziewczyny tak lubią chodzić że fajne rzeczy :) a Wy jak uważacie?? Mam 20 lat są też ludzie w takim wieku w lumpach ? A możę jest jakaś dziewczyna z łODZI która ze mną pójdzie do lumpków? Bo moim znajomym nie powiem bo mnie wysmieją ;p a chłopak się wkurzy że do lumpka chce iść. Więc jak ?:)

Gość ŁodzianOK
Są tam fajn ciuchy i dużoprzychodzi młodych osób a nawet matki z dziećmi, ogólnie kupują ludzie w każdym wieku,NIE ma żdnego obciachu

Gość jaaaaaa jestemmmmmm
z innego miasta,ale lubię jeździć do GŁ na zakupy.kiedyś sobie chodziłam po Łodzi i weszłam do jakiegoś sklepu, dziwnie tam jakoś pachniało jak wyszłam to dopiero się przypatrzyłam i było napisane że to lumpeks. Gdybym zobaczyła ten napis wcześniej to nawet tam bym nie weszła.Wiem że są i takie lumpeksy gdzie są ceny jak w sklepach z nową odzieżą,ale ja jakoś bym nie mogła chodzić w ubraniach po kimś obcym

No właśnie mnie jakos też odraza nosić coś po kimś kogo sie nie zna... to może jeszcze jakoś się przeżyje... bo niby wrzuci się do pralki i będzie czyste ale już sam fakt grzebać w lumpie w tych koszach i wgl. Dla tego założyłam wątek bo chce się dowiedzieć jak to jest :)

Gość jjfkdl
ja mam 23 lata, jestem z lodzi i nigdy nie bylam lumpeksie :o a moze i poszlabym po jakies bluzki itd spodni nie wiem czy bym kupila

No ja np bym bielizny nie kupiła nigdy!! fuj...ani butów... na jakimś forum wyczytałam że dziewczyna kupiła nowe z metką bbuty za 30 zł mega szpile...bardzo fajne buty... ja bym sobie poszła do takiego lumpka zobaczyć czy można naprawde coś trafić...ale tez bym się wstydziła że ktoś znajomy mnie zobaczy...jakś dla mnie to trochę chyba wstyd a jak Ty myślisz?

Gość no ja też się
wstydzę ze ktoś mnie zobaczy. jakiś sweterek to może i bym kupała ale nigdy bym nie kupala bielizny pracować tez bym nie mogła w takim sklepie

Do "no ja też się" też bym nie mogła pracować w takim sklepie i po kimś bielizny nnosić czy kostiumu kąpielowego. A też z Łodzi jesteś?

Gość odpo1112222xxx
1920mala1910 nie jetem z Łodzi,ale często tam bywam bo studiuję

Gość 1910 to twój wiek?
:P

tak mój wiek pewnością ;] przestańcie pisać nie na temat ;] jak amcie zamiar pisac głupoty załużcie inny wątek od tego bo ten po to nie jest

Gość mamamakacperka
hej ja kupuje w lumpeksach i powiem ci ze tam sa ubrania nawet z oryginalnymi metkami:) kupuje dla siebie i dziecka pozniej piore i za 50 zł mam np 70 sztuk ubranek :) polecam

Gość ASDWEFRTYUI
ja też chodze i nie widze w tym nic wielkiego to raczej śmiesza mnie takie panienki które uwazają ze bubland to jakieś straszne miejsce:) Lubie kupowac nowe rzeczy ale do bublandu tez wejde:)

Ja byłam raz w życiu ;) nie powiedziałam że to straszne miejsce ;P poprostu czasami mnie jakoś odpychały lumpeksy ;P

Gość mkotyna2
super ciuszki można trafić w "piaskach" na retkini, teraz będą też sprzedawać w dobrych cenach przez internet www.eciuch.pl chyba, o ile dobrze pamiętam, to będzie można coś fajnego wychaczyć :)

Witam. Mam 18 lat i uwielbiam tego typu sklepy. Można znaleźć prawdziwe perełki. Niestety u nas, w Łodzi niewiele jest sklepów, do których warto zajrzeć. Warto też wspomnieć, że pojawia się jakaś moda na sklepy vintage (jeszcze nie bylam, ale mam adres, więc muszę zajrzeć ;)) Pozdrawiam!

Gość paula0609
Hej znacie jakies ciekawe ciucholandy w Lodzi?

Gość modaland
Witam. Jeśli szukacie dobrych i tanich ciucholandów to wiem, że powstała nowa strona - katalog internetowy ciucholandów i outletów w całej Polsce (modaland po kropce pl). Można dodawać zdjęcia i znaleźć według różnych kryteriów sklepy w każdym mieście. A Wy jak chętnie korzystacie z lumpeksów? Pozdrawiam.