Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusica_90

Pomysł na sylwestra we dwoje

Polecane posty

Hejka. W tym roku spędzam sylwestra z moim N sama w domu. Może podpowiedzielibyście coś, żeby ten sylwester był wyjątkowy....oczekuje poważnych odpowiedzi. Dziękuje

Też się zastanawiam nad tym. Mam tą samą wizję, ale ja chyba wyciągnę nas na sylwestra na rynek miejski, obchodząc go z wieloma ludźmi :) Im więcej tym weselej. Potem, ok 1 wrócimy się do domu i będziemy go spędzać tylko we dwójkę :)

No tak ale ja nie mieszkam w jakimś WIELKIM mieście i tu nie jest organizowany taki sylwester na rynku....baaa tu nie ma rynku...hahaha.

Znam ten problem. Też nie mieszkam w dużym mieście, ale my wyjeżdżamy nad morze :) więc i dlatego mamy troszkę więcej opcji. A u Ciebie sylwester we dwójkę to mus czy zachcianka? :)

hmmm....mus i zachcianka. Mus, że wszyscy znajomi juz gdzies ida albo wyjeżdżają ale tak we dwójke tez planowaliśmy....

Gość ddddddddddd.
my tez zostajemy w domu z wyboru. Nie chce nam sie wychodzic, tym bardziej na rynek a jestesmy z wrocka. Mysle ze obejrzymy sylwester w tv, moze beda jakies fajne filmy a jak nie to zostaje nam DVD. No i szmpan, jakies winko, dobre jedzenie. Moze tez w cos pogramy np w monopol??

Ja zawsze o tym marzyłam, chciałam spędzić z nim taki cudowny wieczór, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy w sylwestra nie powinniśmy się gdzieś bawić, razem gdzieś z innymi. Nie wiem ile jesteście razem, ale ja bym przede wszystkim zrobiła mu jakąś niespodziankę, taką naprawdę wymyślną i niezwykłą. Co? Zdecydujesz sama. Ale to ma być magiczny wieczór :)

ja ci nei podpowiem bo nie wyobrazam sobei takeigo sylwestra we dwoje. to noc na szlona zabawe w gronie znajomych, a takie wieczor we 2 mozna sobie sobie zrobic kazdego innego dnia

m a d z - powiem Ci, że im bliżej sylwestra tym bardziej myślę podobnie do Ciebie. Muszę coś wymyślić :)

Gość grycha a
Ale to ma być magiczny wieczór taaa bedzie magicznie, się chłop schla i mu nawet nie bryknie :D haha chyba że macie po 18 lat i wierzysz w magiczne sylwestrowe noce :D

Gość a ja wyrolowałam faceta
miały być wspólne sylwestra we dwoje, na zimę zwalił mu się jego bezrobotny braciszek, z tygodnia na tydzień było gorzej a wciągu miesiąca rozwaliło komletnie,przestałm do niego jeździć,braciszek poradzil mu by mi powiedział że ma dziewczynę która jest wyraxnie nim zainteresowana, sam umówił się z jakąś dziewczyna a jego zostawia samego w domu, teraz próbuke to jakoś odkręcic,że był głupi,że to było wymyslone,że co on teraz zrobi sam w sylwestra i takie tam, Powiedziała że nie przyjadę,i że nie chcę takiego faceta, co byście zrobiły,trochę mi go szkoda że będzie sam

Gość a ja wyrolowałam faceta
tak się kończy jak ma się kiepskich doradców i wogóle słucha kogoś a nie siebie

grycha a - jeśli ograniczasz się tylko do alkoholu i seksu, to faktycznie nie masz magicznych spotkań z inną osobą, żal mi Ciebie :) Nie wszyscy jak Ty są od tego uzależnieni. Są także ludzie, którzy nie piją z wyboru, szkoda, że nie wiesz. Ja myślę, że nade wszystkim trzeba się nastawić na dobrą zabawę - nawet we dwójkę. U mnie na pewno będzie muzyka i taniec - bo uwielbiamy razem tańczyć. Na pewno będzie jakaś gra, monopol czy poker. Na pewno urządzimy sobie jakieś inny zawody. Jesteśmy młodzi i będziemy się bawić. Z drugiej strony, sylwester we dwójkę nie jest z góry skazany na porażkę. Nie, nie mam 15 lat.

Gość roksana_ch
Ja ze swoim facetem w tamtym roku zorganizowaliśmy sylwester wraz z wakacjami w Zakopane. Znaleźliśmy świetną ofertę w ośrodku wypoczynkowym START. W cenie był bal sylwestrowy, pięć noclegów, śniadania, kulig i inne atrakcje... I to był nasz najlepszy sylwester w życiu!! Odpoczęliśmy, nabraliśmy sił, wróciliśmy szczęśliwi:)

Gość my juz od 2 lat spedzamy
sylwester w domu:P Nie z powodow finansowych, bo stac nas by bylo by gdzies wyjsc, ale po prostu tak lubimy. A co robimy? Ogladamy filmy, pijemy drinki, bzykamy sie:P O polnocy szampan i do lozeczka spac:)