Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniegunapadalo

zapalenie pecherza-pytanie

Polecane posty

Gość sniegunapadalo

z zapaleniem pecherza, to do ginekologa, czy wystarczy internista? i jak sobie pomoc zanim uda mi sie zapisac na wizyte??? help:(

Gość jesssicca
ja byłam u urologa, da ci antybiotyk i urosept, pomaga tez taki zołty lel , siusiasz na pomaranczowo po tym, srodki da przeciwbolowe- wspolczuje to jest taki bol a jak sikasz piecze cie?

Gość wystarczy zwykły lekarz
rodzinny w aptece można kupić furaginum niestety jest to lek na recepte ale każdy lekarz ci to przepisze a pomaga, jeśli masz znajomą aptekę możesz poprosić o ten lek z zapewnieniem doniesienia recepty czasem pomagaja nasiadówki z rumianku lub szałwi, możesz też kupic w aptece urinal ale mnie on osobi ście nie przyniósł żadnej korzyści

Gość jesssicca
urolog,do co leki takie zolte i siusuac bedziesz na pomaranczwo:) wspołczuje ja to mialm, a da ci urospet jeszcze a boli jak sikasz?

Gość sniegunapadalo
piecze, troche boli brzuch, ale to sikanie jest strasznie😭 caly zcas mi sie chce i latam do lazienki co chwile:/ kurcze, do urologa, to chyba nie dam rady na dzis. pewnie dopiero przyszly tydzien.

Gość sniegunapadalo
o jak rodzinny moze byc, to juz dobrze.

Gość wystarczy zwykły lekarz
tak może być bo ja zawsze chodziłam do lekarza rodzinnego bo to jest częsta przypadłość więc on ci przepisze antybiotyk i po problemie:) naprawde współczuję

Gość jesssicca
idz do rodzinnego jak nie mozeszm aa i pij duzo wody z cytryna lekarz mi kazał eysiusiasz bakterie:) jak juz sikasz czesto to dobrze:) ja wpierw mialm balon brzuch i mocz mi sie zatrzymal a potem jak zaczełam sikac ale z placzem bo tak piekło, najszybciej furagin...-on na recepte, a pok c wez urospet..-on bez

Gość sniegunapadalo
dzieki :) tak strasznie jeszcze nie boli, ale caly czas mam wrazenie, ze lada chwila sie posikam:/ jaka glupia choroba😭

Gość jdjsllojnbhhh
do lekarza internisty po furaginum lub antybiotyk do tego urinal i dużo wody z cytryną:)

Gość izia87
nie musisz nigdzie isc ja miałam ostre zapalenie i kupiłam urosept albo lepszy jest vita butin mi pomogło w godzine,nie pamietam ile koszt chyba 20 zł ale jak dla mnie super nie mogłam chodzic a jak sikałam to zyletkami masakra idz kup i zażyj od razu