Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka12345

proszek biały jeleń - Wasze opinie

Polecane posty

Gość aniulka12345

Witam Pytanie moje dot. proszku do prania białe jeleń. Od dawien dawna jak zaczełam nosic staniki zaczeły mi na plecahc wyskakiwac krostki i czy to male czy to ropne. Dopiero teraz sie skapnelam ze moze chodzi tutaj o proszek jakiego do tej pory uzywałam (persil, bonux, rexy, itd). niedawno ze wzgledu na byc moze moje uczulenie od tych proszkow zakupilam sobie "Bobasa" - co po nim plecy mam wrecz zsypane tym razem, nie oszczedzilo takze dekoltu. I jakims cudem znalazlam proszek Bialy Jelen. Czytalam gdzie niegdzie ze jest dobry ale chcialabym take zasiegnac Waszej opini. dodam ze uzywalam juz mydla z tej serii i jest znakomite Pozdrawiam

Gość jak język to co.....
hm ja bielizne w nim piore, bo jest jednak trochę łagodniejszy, a po innych sa możliwe podrażnienia( u mnie) zwłaszcza jak czuć ten okropny zapach proszku i nie jest wypłukany do końca. są też orzechy do prania dla alergików, ale szczerze to nie piorą zbyt dobrze:/ tzn tak z potu albo ogólnie przeprać to ok, ale jak jakaś plama trudniejsza to nie dają rady:/ tez szukam jakichś naturalnych proszków ale ciężko:/ te w sklepach niby że dla dzieci to tez syf jak nie wiem i mnie podrażnia:/

Gość Sama jesteś jak ten jeleń
ANiulko, nie wystarczy ci JEDEN temat o tym proszku ??? Musisz zaraz zakładać 10 takich samych topików i zaśmiecać forum ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość aniulka12345
Sama jesteś jak ten jeleń Nie uzywalas... nie stosowałam - zapraszam na inny topik :)