Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax

PROSZE O POMOC !!!!! Czy mozna w mixplusie

Polecane posty

przedluzyc umowe majac jeszcze nie "wykorzystane" wszystkie doladowania i wziac nowy tel ? mojemu facetowi zostaly 4 babka sama zadzwonila i przedluzyli umowe, dali mu nowy tel, a tamte doladowania co zostaly anulowali. Mi nie zalezy na anulowaniu, moga je "dorzucic" do nowej umowy. Jest taka mozliwosc? Mi zostalo 9 doladowan.

????

Jest taka możliwość, jednak nie wiem czy przy 9 jeszcze pozostałych doładowaniach. Najlepiej jest przejść się do salonu i dopytać, czy jest możliwość przedłużenia już umowy z nowym telefonem lub bez. Co do "anulowania"... Nie anulują pozostałych doładowań, tylko dokładają do nowej umowy

Jeśli mu zostały cztery, to ja również np musiałabym zmniejszyć do pewnej ilości doładowania ? Zależy mi na nowym telefonie, ponieważ mój się już nie nadaje, nowego mi się nie opłaca już kupować.. Chciałam zadzwonić, jednak do punktu obok mnie nie ma kontaktu (nie odbierają) a w biurze obsługi klienta to już w ogóle ... Myślisz, że mogłabym przedłużyć umowę wraz z nowym telefonem pomimo doładowań które mi zostały ?

Można przedłużyć, sam też tak zrobiłem. Jednak jak pisałem - nie jestem pewien czy przy 9-ciu pozostałych Twoich doładowaniach jest to możliwe. Ja miałem 4, które przerzucili mi do nowej umowy. Dlatego moja rada, żeby przejść się z dowodem osobistym i zapytać, czy jest możliwość przedłużenia umowy z tymi 9-cioma doładowaniami. Ktoś w salonie powie Ci, czy tak, czy jeszcze nie.

Skoro mój facet miał 4, Ty również to podejrzewam, że od takiej liczby doładowań można dopiero przedłużać umowę wraz z nowym telefonem. Zależy mi na tym bardzo, ponieważ mój telefon już ledwo ledwo, natomiast nowego nie opłaca mi się kupować. Może dzisiaj uda mi się tam przejść, chciałam zadzwonić, jednak po drugiej stronie głucho... Serdecznie dziękuję Ci za pomoc ! ;) Orientujesz się może w nowościach jeśli chodzi o telefony w Mixie ?:)

jeśli chodzi o nowości z telefonów, to zanim kupiłem swój - a było to na początku tego roku - przejrzałem ofertę na stronie plusa. tam co prawdą są pokazane wszystkie możliwe telefony, nie tylko te dostępne na mixa. jak pójdziesz do salonu, dowiesz się, że jednak możesz przedłużyć swoja umowę, poproś o wykaz telefonów dostępnych w mixie. dostaniesz taką listę, i z niej możesz wybrać, widząc od razu na ile doładować jest umowa i jaka cena telefonu przy danej liczbie doładowań

Dziękuję Ci bardzo ! :) :)