Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Puszysta Kobieta

Normalność wraca - anorektyczne tipsiary wychodzą z mody a oto dowód

Polecane posty

Gość Dumna Puszysta Kobieta

Szczupła kobieca sylweta powoli wychodzi z mody. By dojść do takich wniosków, wystarczy poobserwować na ulicy mężczyzn oglądających się za kobietami. Rzadko kiedy ich wzrok przyciąga chuda pani. Zdaje się, że nie jest to wynik przypadku. Okazuje się, że seks z kobietą o pełniejszych kształtach jest dla większości mężczyzn o wiele bardziej przyjemny, bo jedzenie i seks mają ze sobą bardzo dużo wspólnego. Jak twierdzi "Dziennik" - kobieta, która lubi zjeść, nie liczy kalorii i delektuje się wykwintnymi daniami, podobnie rozkoszuje się seksem w łóżku. Jedzenie pobudza bowiem zmysł smaku i powonienia, seks zaś - oprócz tych dwóch - jeszcze zmysł dotyku, słuchu oraz wzroku. Dlatego osoba, która docenia subtelne aromaty szynki parmeńskiej i bukiet w winie, lepiej będzie odbierała wszelkie erotyczne sygnały, jakie serwuje jej partner - przekonuje gazeta. Szczególnie pobudzająco seksualnie działa na panie dieta bogata w różnego rodzaju afrodyzjaki, czyli potrawy składające się z przeważającej ilości warzyw i przypraw. Jednak, by seks z kobietą o pełniejszych kształtach był satysfakcjonujący dla obu stron, musi być spełniony jeden podstawowy warunek - kobieta nie może być zakompleksiona. Jak twierdzi seksuolog, prof. Zbigniew Lew-Starowicz, kobiece problemy z akceptacją mogą rodzić opory i zahamowania wobec seksu. Z kolei radykalne diety odchudzające powodują zaburzenie hormonalne, a przez to i zaburzenia natury seksualnej: obniżenie libido, wydłużenie czasu potrzebnego do pobudzenia seksualnego i problemy z osiągnięciem orgazmu. Dlatego panowie, jeśli chcecie mieć duże korzyści seksualne ze związku z kobietą noszącą większe rozmiary, musicie zadbać o jej seksualne samopoczucie. Nie pozwalajcie jej też na wprowadzanie drastycznych diet. JAKI Z TEGO WNIOSEK ? FACECI ZACZYNAJĄ DOSTRZEGAĆ PRAWDZIWE PIĘKNO A NIE SZTUCZNY PLASTIK JEST OBLEŚNY !! ZATEM WSZYSTKIE ANOREKTYCZKI - WON !!!!!!!!! hahahahaha - nareszcie mam sie z czego cieszyc:-) ciekawe czy te chude lampucery przytyja teraz:classic_cool:

Gość dfgdfhfdghjfjhfyj
to chyba prowokacja :) lub - akt desperacji grubego wieloryba ;)

Gość a krowy juz wydojone??
doprawdy, co za akt desperacji u GRUBEJ LAMPUCERY 🖐️ :D:D pisać taki referat na kafe

Nie masz się z czego cieszyć. Ja mam rozmiar 34 i uwielbiam jeść bez konsekwencji dodatkowych kilogramów na szczęście. Pracuję w większości z facetami i słyszę ich komentarze na widok otyłych kobiet. Większość niefajna.

Rzadko kiedy ich wzrok przyciąga chuda pani. Uwierz mi, przyciąga. Jeśli chcesz przeprowadzić porządną analizę statystyczną, a nie tylko objawić jedyną słuszną i najprawdziwszą prawdę, to mój głos przeciw.

Gość __*MinnieMouse*__
Oj to niestety prawda z tymi komentarzami nt. "grubasow", "wielorybow", "sloni" czy "kaszalotow"... Faceci sa czesto okrutni pod tym wzgledem i naprawde nie ustepuja kobietom, ktore bardzo czesto skupiaja sie na temacie (nad) wagi.

Gość ubawiłam sie do łez
Ile madrosci naraz.Juz kiedys słyszałam ze stworzona jestem do milosci.:)

Szczupła kobieca sylweta powoli wychodzi z mody." Czyzby USA dopuscily sie zmasowanego ataku na nasz kraj? :)

Chude dobra jest tylko kiełbasa śląska. :D Wszystko, co dobre musi być tłuste. :)

Gość ubawiłam sie do łez
No nie przesadzajcie z ta tłustoscia .Nie grube nie tłyste lecz w sam raz ---apetyczne :)

Gość macho zawsze gotowy
Moje libido zabija mysl o grubej dupie w moim lozku

Cicchy ale czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że możesz być sprawcą anulowania Nobla? Toż ludzki genom został odkryty, opisany i nagrodzony. A Ty tu teraz z takim czymś?

I nadal lansuję tezę, że żeberka chude nie są smaczne.

Toż ludzki genom został odkryty, opisany i nagrodzony. A Ty tu teraz z takim czymś" i nie mozna juz w nim pogmerać? szkoda... chcialam sobie sobie dopiac element odpowiedzialny za przyjemnosc z mycia okien :)

Czizas, przecież możesz przyjemność permanentną czerpać z niemycia okien, bo pogoda uniemożliwia.

Gość ubawiłam sie do łez
Problem polega na tym ,ze do wszystkiego trzeba miec natchnienie :)

A na genomach słabo się znam. Tyle co próbowałem s@motność w sieci obejrzeć, ale mnie znużyła nieco i usnąłem.

o rany... co z tego co jest modne a co nie. zeby przytyc chyba musialabym sie poddac szeregowi jakis zabiegow, bo naturalnie nie ma szans niestety. ale az taka zdesperowana nie jestem, zeby podazac za moda haha najwazniejsze, ze anoreksji nie mam ;] ha :D

Podjęłam decyzję. Wolę jednak przyjemność czerpać z innych czynności niż mycie okien. Ale gdyby ktoś miał ochotę - proszę bardzo. Chętnie udostępnię swoje brudne szyby. :D

Cichy mysle przyszlosciowo ale zastanawiam sie czy na wiosne nie pokryc szyb snieznymi gwiazdkami :)

Chętnie udostępnię swoje brudne szyby." musisz mi najpierw pogmerac :D

Gość ubawiłam sie do łez
Nie zamartwiajcie sie ---przyjdzie walec i wyrowna :)

Czizas - czym i w czym? Bo kluczyk to ja nawet i mam ale on raczej taki mikry jest. Nie wiem czy się nada. :D

Cichy mysle przyszlosciowo Szukasz na siłę zmartwień, zamiast cieszyć się tym co masz tu i teraz. Dość kobieca cecha - nie ma się czym martwić, to się pomartwi myciem okien na wiosnę. :D Trzeba jak Scarlett Ohara - "jutro się pomartwię"

Gość co ma piernik do wiatraka
"Dziennik" - kobieta, która lubi zjeść, nie liczy kalorii i delektuje się wykwintnymi daniami, podobnie rozkoszuje się seksem w łóżku... ... czyli dlaczego ktoś kto lubi się delektować potrawami musi być gruby???? ja jadam wszystko, nie liczę kalorii. ale uprawiam dużo sportu, mam też dom z dużym ogrodem, 2 dzieci- przy tym wszystkim jest sporo pracy i po kaloriach ani śladu :P

Do czasu ani śladu. Bo w końcu przychodzi taka chwila... i później już nic nie wygląda tak samo. :(