Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Puszysta Kobieta

Normalność wraca - anorektyczne tipsiary wychodzą z mody a oto dowód

Polecane posty

Gość ubawiłam sie do łez
Nobo chyba nie chodzi o to by jesc i tłuszcz skapywał po palcach .Delektowac sie ,smakowac i ciagle byc niesytym :)

Z pierogów z kapustą i grzybami, musi spływać ciepły smalczyk z cebulka. :) Nie ma innej opcji. :)

Gość ubawiłam sie do łez
Jeszcze jest cos pomiedzy :)

Cichy - dzieki moje obawy przeminely z wiatrem :) moze sie pomartwie teraz gdzie i czym Brum bedzie mi gmerac

Gość co ma piernik do wiatraka
dlaczego do czasu? ...ja już taka młoda nie jestem, 3 dyszki na karku są :D za sobą 2 ciąże....a nadal mieszczę się w swój harcerski mundurek z podstawówki.... aha i dlaczego jak szczupła to od razu plastikowa tipsiara? ja w ogrodzie nic bym z tipsami nie zrobiła, ani w kominku nie dała bym rady napalić.... więc nigdy nie nosiłam tego typu rzeczy i nie widzę związku....

A ja nie wiem dlaczego do czasu? Tak jest i już. Czizas - mogę skrócić Twoje męki. Napisz mi gdzie sobie życzysz gmerania.

moja babcia do 85 lat - czyli do śmierci ważyła 45 kg, mój tato to 70kg .... czemu ze mną miałoby być inaczej?

moja babcia do 85 lat - czyli do śmierci ważyła 45 kg, mój tato to 70kg .... czemu ze mną miałoby być inaczej? No masz, przechwalać babcią się przyszła.

Hmm... Z zaskoczenia mam Cię wziąć? Trochę to będzie trudne ale lubię wyzwania. :D

co wy dziś tak nawzajem dziewczynki proponujecie sobie małe morderstwo? teraz taka moda? pod choinkę skróć mi życie? czy jaka cholera?

Co tam babcie! Ja sama osobiście ważyłam 49 kilogramów. :D

co do tłuszczu spływającego po palcach, to ja jestem za ale pod warunkiem, że jest to najlepsza gatunkowo oliwa z oliwek :P

Brum a tymi pierogami pobudzilas mi kubki smakowe i teraz bede cierpiec - miej tego swiadomosc!

Ike - czegoś nie doczytałaś. :D My sienie będziemy zabijać ale brać się. Znaczy ja mam wziąć i wygmerać Czizas. :D

Oliwa z oliwek się niestety nie nadaje. :( Musi być smalec wieprzowy. Może być z podwędzanej słoniny. Czizas - a ja wiem gdzie takie pierogi można konsumować w spokoju. :)

No cóż anorektycznosć ,a szczupłość to co innego i te szczuple z pewnością nie wychodzą z mody. choć i tak myslę ,że to tylko głupia prowokacja

a poza tym ... w świecie mody ,,anorektycznosc" i tak dalej z mody nie wyszła to tylko był mit ...

W miłej atmosferze, przy cudownej muzyce sączącej się nienachalnie z głośnika. :) Do tego do wyboru cudownie klarowny czerwony barszcz o idealnie dobranym balansie słodyczy i kwasu. :) Ewentualnie zwykły pospolity krupnik - godny miana boskiego. :)

juz tak przechwalać, babcia miał 2h ogrodu koło domu i jeszcze tydzień przed śmiercią osobiście zrywała jabłka, pakowała do skrzynek i na targ woziła... a na obiad pochłaniała michę zacierki okraszoną smalcem i skwarkami :D ... moim zdaniem nie da się przytyć jak cały czas zapierniczasz..... ... nie rozumiem bab co siedzą za biurkiem i wzdychają do jakiegoś Dukana, zamiast zainwestować w działkę, skopała by jedna z druga 2 ary zamiast wzdychać na "modzie na sukces" i po kaloriach nie byłoby śladu, nie ma bata!

No i ty poprostu mylisz chorobliwą chudośc ze szcupłoscią .. szczupła sylwetka nie powoduje obniżenia libido itd

U mnie ar działki jest trochę drogawy. :( Niestety.