Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdasdsdfafs

Zobaczcie jaka suka!!!!

Polecane posty

Gość gsdasdsdfafs
agusica_90 Jak bym miał za dziewczynę laskę taką jak Ty(widziałem zdjęcie w stopce :( ) to bez wahania wykonał twoją "prośbę" :P No ale klikajcie-tylko 5 wejść mam :(

Gość facet ktory przejął
się zdradą, odejsciem kobiety jest załosny:O chuj nas obchodzi z jakim pasztetem chodziłes matole!

Gość facet ktory przejął
idz sie rozbierz i wyjdz na balkon, po czym krzycz "mamo ja DEBIL"

Gość gsdasdsdfafs
facet ktory przejął się zdradą, odejsciem kobiety jest załosny ch*j nas obchodzi z jakim pasztetem chodziłes matole! Chciał byś wyglądać jak ta ze zdjęcia :P a jakie cycuszki ma fajne to ty tylko ze swoimi zwisami możesz sobie pomarzyć o takich :P

Gość mam cicha nadzieję ze było jej
dobrze :O palancie !je bany ! Własnie robie porządek z twoija stroną i brawek sie nie spodziewaj ! Takie szmaty jak ty należałoby palic na stosie jak w średniowieczu ! facet ,którego bronią jest filmik w sieci ! kużwa ty chwascie pieprzony !!!Wyrwać chwasta !!!!

Gość gsdasdsdfafs
Dobra nie klikać-mam już 30 wejść i temat może spaść w czeluście kafeterii,tam gdzie jego miejsce :) Dzięki za klikanie :P

Gość facet ktory przejął
jestem piękną dziewczyną, raz mnie facet zdradził i szczerze mowiac pomyslałam, ale dupek, szkoda mi go było, ze nie umiał utrzymac ptaszka w spodniach na widok obcej podniecającej baby, ani myslałam znizac sie do jego poziomu i obwieszczac na kafe i innych potalach, ze chodziłam z idiotą:O

gsdasdsdfafs Ty tępa świnio odpier*ol sie. Ciekawa jestem jak Ty wyglądasz pasztecie???!!!! hahaha

Gość gsdasdsdfafs
mam cicha nadzieję ze było jej dobrze palancie !je bany ! Własnie robie porządek z twoija stroną i brawek sie nie spodziewaj ! Takie szmaty jak ty należałoby palic na stosie jak w średniowieczu ! facet ,którego bronią jest filmik w sieci ! kużwa ty chwascie pieprzony !!!Wyrwać chwasta !!!! Wiesz co,tępa szczała z Ciebie :P Przecież ja tej dziewczyny na oczy nie wiedziałem na żywo,tylko skopiowałem link który odwiedziłem tak jak i ty mój,a ta historyjka jest ściemą bo krąży ona w sieć od kilku lat już.Więc nie spinaj się tak :P Miłego dnia :)

Gość facet ktory przejął
to po chuj go kopiujesz?masz za to kase, czy tylko wzwod? bo dla mnie to była strata czasu i szczerze mowiac juz tej lsi nie pamietam i gowno mnie obchodzi nie macie juz kompletnie co robic kuuuurrrwa?

Gość co ni ezmienia faktu
że jesteś szmatą i śmieciem !!!! Takich jak ty to spuścić w kanał boszz co za kundel|!!!!!!!!!!!😠

Gość o matko i takie niedorobione
łachudry mamy w naszym społeczeństwie...Pewnie trzepiesz kapucyna pod zdjecie tej laski ! Załosny koleś jesteś ...sam nieraz lubie sie pokręcić w necie ale to co robisz to dla małolatów ...no cóż ale jak 12 latki siedzą przy kompach ...podjarało cie to !?

Gość gsdasdsdfafs
facet ktory przejął Może i jesteś piękna,ale musi być z tobą coś nie tak skoro Cie facet zdradził :P ja nigdy nie zdradziłem nikogo i nie chodzi mi tylko o zdradę poprzez seks,ale też inne zdrady typu bycie dwulicowym chujem,więc jak mnie nie znasz to nie wyżywaj się na mnie :P bo ja i tak mam to głęboko w d... co ktoś taki jak ty sobie o mnie myśli na podstawie tego że wstawiłem ty jakąś marną prowokację tak z ciekawości czy będzie chociaż ta sama osoba na tych zdjęciach(nie była ta sam)a że ty jesteś tępa dzida i dajesz wiarę takiemu naciąganemu gównie to już twój problem :P Miłego dnia mimo to :P

Gość facet ktory przejął
nieudacznik zyciowy sie nudzi i kopiuje laski w spodnioczkach nie patrzac jaki to portal. Poyebani ludzie w tych czasach jak chUUj

Gość gsdasdsdfafs
agusica_90 gsdasdsdfafs Ty tępa świnio odpier*ol sie. Ciekawa jestem jak Ty wyglądasz pasztecie???!!!! hahaha Tego to Ty się nie dowiesz :P i dla Ciebie mogę sobie być pasztetem-nawet cieszy mnie ta twoja opinia :) :) poprawiło mi to nawet humor :) dzięki Ci bardzo :P

Gość facet ktory przejął
ha ha ha moja wina ze ktos zdradził/ ha ha ha chyba raczej niedowartosciowane osoby zdradzaja tępy ch UUju:classic_cool: tez nikogo nie zdradzałam, bo moje zycie nie kręci się wokoł cipki i facetow:classic_cool: wpadnij pod samochod🖐️

Gość gsdasdsdfafs
facet ktory przejął I kto tu jest sfrustrowany :P ja przynajmniej nie wyzywam Cie tak jak ty-wulgarna suko :P Nie mówię że to twoja wina ale nie przesadzaj z opinią o mnie bo mnie nie znasz,a zbyt pochopnie wypisujesz tu swoją ocenę na mój tema i to tylko dla tego że czujesz się anonimowa :P

Gość ol bjorn raritet delikatet NFF
"Jaka żona to i taki mąż . . . oni robią tarło wciąż". "Cztery żony, dwie kochanki, PlayStation i . . . organki!".

Gość facet ktory przejął
to po co kopiujesz zdjecia tych dziewczyn? abo ide z tądf to co chciałam rzekłam:classic_cool: jestem z siebie dumna i swojej zajebistosci:classic_cool:

Gość gsdasdsdfafs
facet ktory przejął Pisałem że znalazłem ten link tu na kafeterii i chciałem go sprawdzić :P I miałem już 30 wejść i napisałem żeby nie klikać żeby temat upadł to nie,zaczęłaś się tak rozpisywać że wchodziło coraz więcej osób i mam teraz 100 wejść i to tylko dzięki tobie(albo przez Ciebie)!! Więc skończmy może tą bezsensowną gadkę bo nie ma sensu :P i niech ten temat spadnie w końcu na dno kafeterii tam gdzie jego miejsce :) Miłego dnia :P

Gość chciałes sprawdzić czy co
czy ktoś jest bardziej poebany od ciebie ?! :O udało sie ? brawo jasiu !

Gość gsdasdsdfafs
chciałes sprawdzić czy co Tak i sprawdziłem i teraz wiem że Ty jesteś bardziej pojebana niż ja,bo po jakiego chuja odpisujesz jak pisałem żebyś nie odpisywał :P Temat spełnił swoje zadanie i może upaść na dno,ale nie ty tępa szczało musisz odpowiedzieć,bo jak to by było żebyś nie dodała ostatnia swoich 3 groszy. Debilka z Ciebie jakich mało na szczęście jest a i całe szczęście nie znam takich skurwiałych ścierw jak Ty suko jebana :P I ssij a wiem że lubisz

Gość ..NATALA..
BYŁO WCZORAJ________SPADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chciałes sprawdzić czy co
..."I ssij a wiem że lubisz"... :O :O na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć gówniarzu !!!!Z szacunkiem do starszyzny!Nie jestem pee dałem co chyba cie zawiedzie >>>:D sześć dzieciaku !🖐️