Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobra mysl

Co DOBREGO was dzis spotkalo? Pisac!

Polecane posty

Gość Dobra mysl

Piszcie co dobrego/ milego was dzis spotkalo? Wiadomo ze wiekszosc tematow na forum to problemy, klotnie itp, a kazdego dnia sotyka nas cos milego...a to ktos obcy usmiechnie sie do nas na ulicy, pomoze zniesc wozek po schodach, ustapi miejsca w autobusie.... Spotkalo cie cos milego? Podziel sie tym!

dowiedziałam się dzisiaj, że dostanę premię na koniec roku za to, że nie byłam na zwolnieniu dłużej niż 30 dni :) hurrra :D a już myślałam, że się nie załapię :P no i dobre śniadanie miałam :)

Gość gugussg
czuję sie dobrze dostałam duuuuzo miłych sms-ów od chłopaka, jak się obudziłam miałam dużo do czytania :) pogoda dziś ładna i słoneczna, i nie ma mrozu!!!

Gość SknerowatyYtaworenks
Wchodze na swoje konto, a tam, zamiast wczorajszych 97922,34zl jest 97934,56zl :)

Gość hausben
swietny topic mnie przeszla dzisiaj grypa po tygodniu i wybralam sie na zakupy, i nakupilam nakupillam pierdol, ale mi dobrze!!!!!

Gość Aajakaja
Ubralam sie najnormalniej na swiecie, a faceci nie mogli oczu odemnie oderwac:) chyba dlatego ze od paru dni staram sie myslec pozytywnie:) pozatym dostalam sms od mego faceta o tym ze szykuje jakas niespodzianke na wieczor:)

Gość dgfghdfgf
poza tym;)

Gość RozrzutnyRzutnik
Bachulec - a z kim ta inwentaryzacja wyszla od Ciebie z pracy? Rozumiem, ze jej nie lubisz i po jej wyjsciu bylas taka happy?

Gość tytytiiit
może bahulec wyszedł/ wyszła z pracy razem z inwentaryzacją, polem się schlały w pubie z resztą co cie to? ważne że coś dobrego się zdarzyło!!!

Gość anna ...............
a moje 8 miesieczne niemowle spi juz drugi raz prawie 2h dzisiaj :) a zawsze spalo krotko!

Gość WyrzyconyWyrzutek
anna ............... no tak, 2h to naprawde kupa czasu :D

Gość pyzia mizia
konrola w firmie wypadła rewelacyjnie, dokumenty pięknie prowadzone! szef zadowolony, a ja jestem dumna, że trzymam rekę na pulsie i wszystko gra w papierach!:)

Gość pyzia mizia
mam nadzieję, ze będzie premia!;)

Gość pyzia mizia
z tym pulsem to mi chodzilo o to, ze trzymam reke na pulsie szefa ... a jego serceeeeeeeee tanczy w rytmie czzzzzzzzzza-czaaaaaaaaaaaa ... kumasz baze ziomek :classic_cool:

Gość fghfhgh
zdałam test! idę na spotkanie z dawno niewidzianymi przyjaciółmi dostałam miłe wiadomości od koleżanki