Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka198514

czy to jest możliwe

Polecane posty

Gość Rosalinda....
Ale że jak czyli to który dzień cyklu był? 7, 8? To jak najbardziej można.

Gość jeste zajebiscieee
Jesli 1985 to rok twoich urodzin musze stwierdzic ze jestes kretynką :D

jeste zajebiscieee-od tego trzeba zacząć że to ty musisz być kretynką okres mam bardzo nie regularny więc sądzę że wszystko jest możliwe ale widać że bezmuzgowiec z ciebie

Gość nananannanana
jezeli ma krotkie cykle to dzien po okresie moze juz byc plodny wiec nie radzilabym kochac sie bez zabezpieczenia.... juz bardziej pewne sa dni przed okresem...

anka tylko że o jest drugi mój topik a czy to jest ogólnie zabronione przecież nikt nikomu nie każe zaglądać na każdy topik więc o co chodzi

oj bo i pisałaś na moim że tu fajnie można pogadać , i cisza , a za dwa dni ten sam topik założyłaś co ja , a dziś znowu patrzę a tu twoje dwa pod tytułem jak to mozliwe ....

Ja znam dziewczyne która starała sie o dzidzie ponad 2 lata w " dni płodne " i NIC. No i kiedyś kochała sie z mężem do końca w trakcie @ no a 9 miesięcy puźniej urodziła ślicznego synka :)

Ja znam dziewczyne która starała sie o dzidzie ponad 2 lata w " dni płodne " i NIC. No i kiedyś kochała sie z mężem do końca w trakcie @ no a 9 miesięcy puźniej urodziła ślicznego synka :)

Gość do Anka 3001
a ile ty masz kretynko lat zeby pisac jak 10letni analfabeta"co róż"....co to kkurwa zaczy "co róż" CO RUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty pało głupia!!!!! tu masz linka gdybys chciala pyszczyc!!! http://megaslownik.pl/slownik/polsko_wloski/3696,co+rusz pustaku!!!!!

anka3001 ale nie rozumie przeszkadza ci to ja nikomu nie zabraniam zakładać topiki przecież każdy ma do tego prawo więc po co ten problem a jeśli chodzi o ścisłość to jest tu masę powtarzających się topików [:

jedyne co mi przeszkadza to wyzywanie innych , ja miałam na swoje pytania obrażliwe odpowiedzi , choć ja cię nie obraziłam , ale nikogo za to nie wyzywałam

anka3001-ja cię pamiętam masz dwójkę dzieci i 3 w drodze. a jak tam twoje skarby zdrowe bo coś kiepska pogoda taki okres beznadziejny a jak ty się czujesz który to już tydzień

anka3001 ale ja przecież cię nie wyzywam nie należę do takich ja uważam że konflikty trzeba rozwiązywać w inny sposób a takie czepianie się błędów to jest też bezsensu bo przecież każdy ma prawo się pomylić

tak to ja :-) półmetek 20 tydz , trochę kiepawo się czuję , zimno mi od wczoraj i kaszlę miło , ze pytasz

to supr że to już pół metek zrób sobie syrop z cebuli jest bardzo dobry i pomorze a to domowy sposób więc spokojnie można go pić zmykam na chwilę bo muszę mykać po moją najstarszą do szkoły wpadnij na tamten topik i teraz jeden będziemy ciągnąć żeby nie zaginoł pozdrowionka i miłego dnia i trzymaj się cieplutko

Gość do Anka 3001
a jak dla mnie wo wypierdalaj bo nie znosze tępawego prymitywnego prostactwa takiego jak ty won !!!!

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej